Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Şorţ Şic în bucătărie, albastru, 65 x 70 cm Şorţ Şic în bucătărie, albastru, 65 x 70 cm
  Cu sigurnaţă că veţi fi şic în bucătărie dacă folosiţi acest şorţ albastru cu buline albe. Vă va impresiona prin croială, prin materialul plăcut şi prin faptul că nu va trebui să vă faceţi griji în ceea ce priveşte mărimea. Este universal pentru toţi (până la circumferinţa taliei de 150 cm).  Şorţul este din bumbac uşor 100%. În buzunar ar o fundă albastră fixată cu ac de siguranţă, astfel încât să poată fi îndepărtată înaintea spălării. Se leagă după gât şi în jurul taliei. În plus, este confecţionat în Cehia din materiale atent selectate. În pachet este şi o banderolă cu fundă care poate fi aşezată oriunde pe lungimea banderolei.
4,5 4
129

Şorţ Şic în bucătărie, albastru, 65 x 70 cm

Şorţ Şic în bucătărie, albastru, 65 x 70 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere





Cu sigurnaţă că veţi fi şic în bucătărie dacă folosiţi acest şorţ albastru cu buline albe. Vă va impresiona prin croială, prin materialul plăcut şi prin faptul că nu va trebui să vă faceţi griji în ceea ce priveşte mărimea. Este universal pentru toţi (până la circumferinţa taliei de 150 cm). 
Şorţul este din bumbac uşor 100%. În buzunar ar o fundă albastră fixată cu ac de siguranţă, astfel încât să poată fi îndepărtată înaintea spălării. Se leagă după gât şi în jurul taliei. În plus, este confecţionat în Cehia din materiale atent selectate.
În pachet este şi o banderolă cu fundă care poate fi aşezată oriunde pe lungimea banderolei.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Înălţime: 70 cm
Lăţime: 65 cm
Material: 100% bumbac
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 207207
Distribuie
sikvkuchyni

Review-uri

4,5 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide