Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sticlă cu dop Rosa, 0,5 l Sticlă cu dop Rosa, 0,5 l
 Această sticlă transparentă va da un aer nou oricărei încăperi, dar va fi și o piesă frumoasă ideală pentru toți cei însetați. Este suficient să puneți în ea apă rece cu fructe proaspete, să o închideți cu dopul din plută și veți vedea că va fi mai ușor să respectați regimul de băut în zilele toride de vară!
5,0 1
31

Sticlă cu dop Rosa, 0,5 l

Sticlă cu dop Rosa, 0,5 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă sticlă transparentă va da un aer nou oricărei încăperi, dar va fi și o piesă frumoasă ideală pentru toți cei însetați. Este suficient să puneți în ea apă rece cu fructe proaspete, să o închideți cu dopul din plută și veți vedea că va fi mai ușor să respectați regimul de băut în zilele toride de vară!

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Diametru: 7,9 cm
Greutate: 0,34 kg
Înălţime: 20 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Volum: 0,5 l

Codul de catalog:

 126665
Distribuie

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide