Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sticlă de băutură VAL, închidere cu clemă, 750 ml Sticlă de băutură VAL, închidere cu clemă, 750 ml
  Această sticlă a fost fabricată dintr-o sticlă de vin care altfel ar fi ajuns la gunoi. Cu respect pentru natura, a trecut printr-un proces complex de salvare, de la îndepărtarea etichetelor, decupare, mai multe moduri de șlefuire, sablare și lustruire. Acum sunt la noi în depozit și așteaptă cu nerăbdare să poată servi din nou pe altcineva și să-i decoreze casa sau locul de muncă, în loc să ajungă la groapa de gunoi.  Ca o nouă sticlă de apă, o sticlă de vin veche capătă valoare infinită de fiecare dată când o reumpleți. Băuturile răcoritoare vor fi protejate împotriva insectelor nedorite. Dopul cu clips din inox este prevăzut cu o garnitură din silicon care împiedică vărsarea băuturii.
0,0 0
48

Sticlă de băutură VAL, închidere cu clemă, 750 ml

Sticlă de băutură VAL, închidere cu clemă, 750 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această sticlă a fost fabricată dintr-o sticlă de vin care altfel ar fi ajuns la gunoi. Cu respect pentru natura, a trecut printr-un proces complex de salvare, de la îndepărtarea etichetelor, decupare, mai multe moduri de șlefuire, sablare și lustruire. Acum sunt la noi în depozit și așteaptă cu nerăbdare să poată servi din nou pe altcineva și să-i decoreze casa sau locul de muncă, în loc să ajungă la groapa de gunoi. 
Ca o nouă sticlă de apă, o sticlă de vin veche capătă valoare infinită de fiecare dată când o reumpleți. Băuturile răcoritoare vor fi protejate împotriva insectelor nedorite. Dopul cu clips din inox este prevăzut cu o garnitură din silicon care împiedică vărsarea băuturii.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Diametru: 7 cm
Greutate: 0,5 kg
Înălţime: 30 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Volum: 750 ml

Codul de catalog:

 127123
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide