Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sticlă sport Lena, din plastic, 650 ml, roz Sticlă sport Lena, din plastic, 650 ml, roz
 Această sticlă din plastic este excelentă pentru petrecerea timpului liber, pentru sport sau la serviciu. Este suplimentată cu o sită detaşabilă din plastic, în care puteţi pune diferite plante, citrice sau alte fructe, pentru a da un gust aparte băuturii dvs. Capacul din plastic protejează muştiucul din silicon împotriva murdăririi.
3,5 6
13

Sticlă sport Lena, din plastic, 650 ml, roz

Sticlă sport Lena, din plastic, 650 ml, roz

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă sticlă din plastic este excelentă pentru petrecerea timpului liber, pentru sport sau la serviciu. Este suplimentată cu o sită detaşabilă din plastic, în care puteţi pune diferite plante, citrice sau alte fructe, pentru a da un gust aparte băuturii dvs. Capacul din plastic protejează muştiucul din silicon împotriva murdăririi.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Diametru: 7,5 cm
Înălţime: 22 cm
Material: Plastic
Volum: 650 ml

Codul de catalog:

 108948
Distribuie

Review-uri

3,5 (6 review-uri)
83 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide