Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport de cuțite Tescoma AZZA, 6 cuțite Suport de cuțite Tescoma AZZA, 6 cuțite
 Cine nu și-ar dor un set de cuțite ascuțite, de primă clasă, pentru toate operațiunile din bucătărie. Cuțitele AZZA vă vor ajuta să tăiați confortabil legumele și pâinea sau să porționați carnea macră și preparată și, când nu le folosiți, le puteți păstra într-un suport practic cu design aparte.   Fiecare cuțit din acest set este confecționat prin forjarea unei singure bucăți de oțel inoxidabil japonez și are o lamă rezistentă, un tăiș excepțional și un mâner ergonomic fixat cu nituri masive. Suportul stilat protejează cuțitele și ajută la păstrarea lor în mod elegant.   Setul conține: 1 buc. cuțit universal AZZA 9 cm 1 buc. cuțit universal AZZA 13 cm 1 buc. cuțit de legume AZZA 13 cm 1 buc. cuțit de bucătărie AZZA 16 cm 1 buc. cuțit de porționare AZZA 21 cm 1 buc. cuțit de pâine AZZA 22 cm 1 buc. suport de design pentru cuțite     Avantajele cuțitelor AZZA: calitatea excepțională și precizia de prelucrare asigură o durabilitate și o rezistență maximă ale lamelor toate ustensilele AZZA sunt destinate pentru uz profesional și casnic. Materiale: oțel inoxidabil de înaltă calitate și plastic foarte rezistent garanție exclusivistă de 10 ani   Întreținerea: cuțitele se pot spăla în mașina de spălat vase, însă, pentru a se păstra tăișul perfect, nu recomandăm. După fiecare spălare, uscați bine cuțitele cu u șervet fin. Suportul se curăță cu o lavetă umedă sau sub jet de apă și se usucă imediat.
4,5 21
809

Suport de cuțite Tescoma AZZA, 6 cuțite

Transport gratuit
Suport de cuțite Tescoma AZZA, 6 cuțite Suport de cuțite Tescoma AZZA, 6 cuțite Suport de cuțite Tescoma AZZA, 6 cuțite

Suport de cuțite Tescoma AZZA, 6 cuțite

21 review-uri
808,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 808,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: marți 19. 12. 2023
Cumpărând obţineţi 216 Norocei

DescriereCine nu și-ar dor un set de cuțite ascuțite, de primă clasă, pentru toate operațiunile din bucătărie. Cuțitele AZZA vă vor ajuta să tăiați confortabil legumele și pâinea sau să porționați carnea macră și preparată și, când nu le folosiți, le puteți păstra într-un suport practic cu design aparte.
 
Fiecare cuțit din acest set este confecționat prin forjarea unei singure bucăți de oțel inoxidabil japonez și are o lamă rezistentă, un tăiș excepțional și un mâner ergonomic fixat cu nituri masive. Suportul stilat protejează cuțitele și ajută la păstrarea lor în mod elegant.
 
Setul conține:
 • 1 buc. cuțit universal AZZA 9 cm
 • 1 buc. cuțit universal AZZA 13 cm
 • 1 buc. cuțit de legume AZZA 13 cm
 • 1 buc. cuțit de bucătărie AZZA 16 cm
 • 1 buc. cuțit de porționare AZZA 21 cm
 • 1 buc. cuțit de pâine AZZA 22 cm
 • 1 buc. suport de design pentru cuțite
 
 
Avantajele cuțitelor AZZA:
 • calitatea excepțională și precizia de prelucrare asigură o durabilitate și o rezistență maximă ale lamelor
 • toate ustensilele AZZA sunt destinate pentru uz profesional și casnic.
 • Materiale: oțel inoxidabil de înaltă calitate și plastic foarte rezistent
 • garanție exclusivistă de 10 ani
 
Întreținerea: cuțitele se pot spăla în mașina de spălat vase, însă, pentru a se păstra tăișul perfect, nu recomandăm. După fiecare spălare, uscați bine cuțitele cu u șervet fin. Suportul se curăță cu o lavetă umedă sau sub jet de apă și se usucă imediat.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Înălţime: 28 cm
Lăţime: 36 cm
Material: inox + plastic
Număr de piese într-un set: 7 buc.

Codul de catalog:

 109149
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (21 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide