Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport de inele Koziol Miaou, alb Suport de inele Koziol Miaou, alb
 Acest suport de inele cu design original este din colecţia Miaou , creată pentru iubitorii de pisici. Pisica are nişte găuri în urechi în care pot fi atârnaţi cerceii. Suportul mai poate fi folosit şi pentru elastice şi alte mărunţişuri.   Este fabricat din material plastic de calitate 100 % reciclabilcare nu conţine BPA şi nici melanină. La fabricare nu s-au folosit termoplastice sau plastifianţi.   Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaţionale pentru design.
4,5 18
50

Suport de inele Koziol Miaou, alb

Reducere
Suport de inele Koziol Miaou, alb Suport de inele Koziol Miaou, alb Suport de inele Koziol Miaou, alb

Suport de inele Koziol Miaou, alb

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest suport de inele cu design original este din colecţia Miaou , creată pentru iubitorii de pisici. Pisica are nişte găuri în urechi în care pot fi atârnaţi cerceii. Suportul mai poate fi folosit şi pentru elastice şi alte mărunţişuri.
 
Este fabricat din material plastic de calitate 100 % reciclabilcare nu conţine BPA şi nici melanină. La fabricare nu s-au folosit termoplastice sau plastifianţi.
 
Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaţionale pentru design.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 4,6 cm
Culoare: alb
Înălţime: 21,5 cm
Lăţime: 8,6 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 678868
Distribuie
koziol

Review-uri

4,5 (18 review-uri)
94 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide