Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport de ouă Altom Primavera, 6 buc. Suport de ouă Altom Primavera, 6 buc.
Un suport de ouă, cu aspect deosebit? Exact așa arată acest suport din porțelan de la marca Altom. Nu trebuie să fiți neapărat iubitori de ouă fierte, acest suport poate fi folosit cu mai multe scopuri. Poate fi folosit și ca o solniță, sau puteți să-l folosiți pentru servirea mujdeiului de usturoi. Cu siguranță îi veți găsi și alte utilizări. Depinde doar de fantezia dumneavoastră cu ce scop îl veți folosi.
4,5 2
63

Suport de ouă Altom Primavera, 6 buc.

Suport de ouă Altom Primavera, 6 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn suport de ouă, cu aspect deosebit? Exact așa arată acest suport din porțelan de la marca Altom. Nu trebuie să fiți neapărat iubitori de ouă fierte, acest suport poate fi folosit cu mai multe scopuri. Poate fi folosit și ca o solniță, sau puteți să-l folosiți pentru servirea mujdeiului de usturoi. Cu siguranță îi veți găsi și alte utilizări. Depinde doar de fantezia dumneavoastră cu ce scop îl veți folosi.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Cuptor cu microunde: Da
Diametru: 4,9 cm
Înălţime: 6,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: porțelan
Număr de piese într-un set: 6 buc.

Codul de catalog:

 126305
Distribuie
altom

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide