Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport farfurie Flori roz, 28 x 43 cm, set 4 buc. Suport farfurie Flori roz, 28 x 43 cm, set 4 buc.
 Cumpărați-vă acest accesoriu de bucătărie, care este frumos și practic în casă. Avantajul suportului de farfurie este întreținerea ușoară, care va facilita un confort maxim la curățenie. În plus suportul de farfurie arată bine și va proteja masa de murdărie. Suportul de farfurie este decorat cu un imprimeu decent. Nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase.
5,0 4
25

Suport farfurie Flori roz, 28 x 43 cm, set 4 buc.

Suport farfurie Flori roz, 28 x 43 cm, set 4 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCumpărați-vă acest accesoriu de bucătărie, care este frumos și practic în casă. Avantajul suportului de farfurie este întreținerea ușoară, care va facilita un confort maxim la curățenie. În plus suportul de farfurie arată bine și va proteja masa de murdărie. Suportul de farfurie este decorat cu un imprimeu decent. Nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Dimensiuni: 28 x 43 cm
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 4 buc.

Codul de catalog:

 236400
Distribuie

Review-uri

5,0 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide