Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport Flower Lover Cobble, transparent, 9 x 14 x 11 cm Suport Flower Lover Cobble, transparent, 9 x 14 x 11 cm
 Acest suport este conceput pentru fixarea jardinierei inteligente Cobble, pentru ierburi. Poate fi folosită pentru fixarea pe o balustradă sau pe perete. Varianta transparentă nu deranjează designul general al jardinierei.   Este fabricată din policarbonat, care este de 10 ori mai rezistent decât plasticul. Pentru o jardinieră COBBLE este necesar 1 suport, iar pentru jardiniera COBBLE TRIO sunt necesare 2 suporturi.    Suportul este fabricat în Republica Cehă sub marca FLOWER LOVER, care a devenit lider european în proiectarea, fabricarea, vânzarea și marketingul produselor din plastic.
5,0 4
32

Suport Flower Lover Cobble, transparent, 9 x 14 x 11 cm

reducere -30%
Suport Flower Lover Cobble, transparent, 9 x 14 x 11 cm Suport Flower Lover Cobble, transparent, 9 x 14 x 11 cm Suport Flower Lover Cobble, transparent, 9 x 14 x 11 cm Suport Flower Lover Cobble, transparent, 9 x 14 x 11 cm Suport Flower Lover Cobble, transparent, 9 x 14 x 11 cm Suport Flower Lover Cobble, transparent, 9 x 14 x 11 cm

Suport Flower Lover Cobble, transparent, 9 x 14 x 11 cm

4 review-uri
Iniţial: 45,99 lei | Reducere: 14,00 lei 31,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 31,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: miercuri 14. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

DescriereAcest suport este conceput pentru fixarea jardinierei inteligente Cobble, pentru ierburi. Poate fi folosită pentru fixarea pe o balustradă sau pe perete. Varianta transparentă nu deranjează designul general al jardinierei.
 
Este fabricată din policarbonat, care este de 10 ori mai rezistent decât plasticul. Pentru o jardinieră COBBLE este necesar 1 suport, iar pentru jardiniera COBBLE TRIO sunt necesare 2 suporturi. 
 
Suportul este fabricat în Republica Cehă sub marca FLOWER LOVER, care a devenit lider european în proiectarea, fabricarea, vânzarea și marketingul produselor din plastic.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 14 cm
Culoare: pur
Greutate: 0,09 kg
Înălţime: 11 cm
Lăţime: 9 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 691177
Distribuie

Review-uri

5,0 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide