Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport pentru couvert, din lemn, 19 x 13 x 15 cm,lăcuit Suport pentru couvert, din lemn, 19 x 13 x 15 cm,lăcuit
 Acest suport din lemn este ideal în bucătărie sau grădină. Veți putea transporta cu el tacâmurile, sticlele și alte obiecte, fără a face mai multe drumuri. Fundul solid asigură siguranța conținutului. Poate fi un instrument util la picnic sau grătar, dar și un organizator elegant în bucătărie. Dacă trebuie să eliberați sertarele sau doriți să aveți ustensilele de bucătărie mereu la îndemână, așezați acest suport pe blatul din bucătărie.
5,0 1
49

Suport pentru couvert, din lemn, 19 x 13 x 15 cm,lăcuit

Suport pentru couvert, din lemn, 19 x 13 x 15 cm,lăcuit

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest suport din lemn este ideal în bucătărie sau grădină. Veți putea transporta cu el tacâmurile, sticlele și alte obiecte, fără a face mai multe drumuri. Fundul solid asigură siguranța conținutului.
Poate fi un instrument util la picnic sau grătar, dar și un organizator elegant în bucătărie. Dacă trebuie să eliberați sertarele sau doriți să aveți ustensilele de bucătărie mereu la îndemână, așezați acest suport pe blatul din bucătărie.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 13 cm
Culoare: maro
Înălţime: 15 cm
Lăţime: 19 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: lemn

Codul de catalog:

 126474
Distribuie

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide