Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport tacâmuri Tescoma ONLINE Suport tacâmuri Tescoma ONLINE
  Linie atractivă de ustensile de bucătărie cu utilizare accentuată a lemnului de bambus. Suportul pentru tacâmuri ONLINE este fabricat din ceramică premium cu o glazură de calitate. Datorită separatorului din bambus cu 3 secțiuni, puteți depozita cuțitele de masă, furculițele, lingurile etc. în mod ordonat și le puteți pregăti pentru a fi scoase la masă. Caracteristicile distinctive ale acestor produse ONLINE, cu utilizarea accentuată a lemnului natural de bambus, aduce un element unificator atractiv în orice casă. Material: lemn de bambus natural, ceramică premium cu smalț de înaltă calitate. Vasul se poate spăla în mașina de spălat vase.
4,5 7
120

Suport tacâmuri Tescoma ONLINE

Suport tacâmuri Tescoma ONLINE

7 review-uri
119,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 119,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: marți 28. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 31 Norocei

Descriere

Linie atractivă de ustensile de bucătărie cu utilizare accentuată a lemnului de bambus. Suportul pentru tacâmuri ONLINE este fabricat din ceramică premium cu o glazură de calitate. Datorită separatorului din bambus cu 3 secțiuni, puteți depozita cuțitele de masă, furculițele, lingurile etc. în mod ordonat și le puteți pregăti pentru a fi scoase la masă.

Caracteristicile distinctive ale acestor produse ONLINE, cu utilizarea accentuată a lemnului natural de bambus, aduce un element unificator atractiv în orice casă.

Material: lemn de bambus natural, ceramică premium cu smalț de înaltă calitate. Vasul se poate spăla în mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 11 cm
Înălţime: 15 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: ceramică

Codul de catalog:

 131097
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide