Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tacâm de copii Amefa Fotbal, 3 buc. Tacâm de copii Amefa Fotbal, 3 buc.
  Aceste tacâmuri marca Amefa sunt special concepute pentru copii și au motivul mingii de fotbal. Sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Adecvată pentru copii de la vârsta de 3 ani. Setul conține: 1 buc. furculiță L. 15 cm 1 buc. cuțit L. 17 cm 1 buc. linguriță L. 14 cm Amefa produce tacâmuri de înaltă calitate, care îndeplinesc cele mai strice cerințe pentru utilizarea în gastronomie și pentru uzul casnic.  
4,0 40
70

Tacâm de copii Amefa Fotbal, 3 buc.

Tacâm de copii Amefa Fotbal, 3 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aceste tacâmuri marca Amefa sunt special concepute pentru copii și au motivul mingii de fotbal. Sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Adecvată pentru copii de la vârsta de 3 ani.
Setul conține:
  • 1 buc. furculiță L. 15 cm
  • 1 buc. cuțit L. 17 cm
  • 1 buc. linguriță L. 14 cm
Amefa produce tacâmuri de înaltă calitate, care îndeplinesc cele mai strice cerințe pentru utilizarea în gastronomie și pentru uzul casnic.
 

Parametri şi specificaţii

Maşina de spălat: Nu
Material: inox
Număr de piese într-un set: 3 buc.

Codul de catalog:

 108983
Distribuie
amefa

Review-uri

4,0 (40 review-uri)
97 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide