Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tăietor cu presă Tescoma Delícia , 4 buc. Tăietor cu presă Tescoma Delícia , 4 buc.
 Fursecurile cu decor în relief sunt atractive, nu trebuie să mai fie împodobite și pot fi servite ca turtă dulce sau biscuiți. De asemenea, pot fi lipite cu marmeladă și servite fursecuri Linzer originalesau pot fi decorate ori combinat cu marțipan, glazură sau presărate , pentru a crea niște fursecuri unice și originale.. Întreținerea Dacă este necesară o curățare temeinică, deșurubați mânerul, spălați sub jet de apă tăietorul demontat și presa, uscați-le și montați-le la loc.
4,0 61
48

Tăietor cu presă Tescoma Delícia , 4 buc.

Tăietor cu presă Tescoma Delícia , 4 buc.

61 review-uri
47,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: miercuri 05. 10. 2022
Cumpărând obţineţi 15 Norocei

DescriereFursecurile cu decor în relief sunt atractive, nu trebuie să mai fie împodobite și pot fi servite ca turtă dulce sau biscuiți. De asemenea, pot fi lipite cu marmeladă și servite fursecuri Linzer originalesau pot fi decorate ori combinat cu marțipan, glazură sau presărate , pentru a crea niște fursecuri unice și originale..
Întreținerea
Dacă este necesară o curățare temeinică, deșurubați mânerul, spălați sub jet de apă tăietorul demontat și presa, uscați-le și montați-le la loc.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Înălţime: 6 cm
Lăţime: 6 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 4 buc.

Codul de catalog:

 105591
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,0 (61 review-uri)
98 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide