Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tavă Mediashop Livington 3în1Super Crisper Tavă Mediashop Livington 3în1Super Crisper
 Prăjirea mâncării preferate se poate transforma într-un coșmar! Peste tot țâșnește grăsime, totul este plin de fum și ulei! Alimentele se lipesc de hârtia de copt sau de folia de aluminiu. În prăjitoarele tradiționale, aveți nevoie de tone de ulei, ceea ce înseamnă că mâncarea dvs. este plină de grăsimi și calorii nedorite! Dar acum există o modalitate mult mai bună de a face alimente crocante și prăjite fără mizerie sau grăsime! Vă prezentăm ingeniosul Livington Super Crisper! Cel mai simplu mod de a vă prăji mâncarea preferată în cuptor! Întotdeauna alimente super crocante fără a adăuga grăsimi sau ulei! Caracteristici Poate fi folosit cu mai multe scopuri – în cuptor ca tavă, sau pe grătar Curățare ușoară – toate componentele pot fi spălate în mașina de spălat vase Rezistent până la 240 °C Dimensiuni: Coșuleț Lung. = 30,5 cm, Lăț. = 23 cm, Înăl. = 5 cm (inclusiv piciorușe) Greutate: 233 g Tavă de scurgere: Lung. = 33 cm, Lăț. = 25 cm, Înăl. = 2 cm Greutate: 305 g Ambalajul conține: 1x coșuleț Livington 1x tavă de scurgere Livington
4,5 30
100

Tavă Mediashop Livington 3în1Super Crisper

Tavă Mediashop Livington 3în1Super Crisper

30 review-uri
99,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 99,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: vineri 01. 12. 2023
Cumpărând obţineţi 19 Norocei

DescrierePrăjirea mâncării preferate se poate transforma într-un coșmar! Peste tot țâșnește grăsime, totul este plin de fum și ulei! Alimentele se lipesc de hârtia de copt sau de folia de aluminiu. În prăjitoarele tradiționale, aveți nevoie de tone de ulei, ceea ce înseamnă că mâncarea dvs. este plină de grăsimi și calorii nedorite!

Dar acum există o modalitate mult mai bună de a face alimente crocante și prăjite fără mizerie sau grăsime! Vă prezentăm ingeniosul Livington Super Crisper! Cel mai simplu mod de a vă prăji mâncarea preferată în cuptor! Întotdeauna alimente super crocante fără a adăuga grăsimi sau ulei!

Caracteristici

  • Poate fi folosit cu mai multe scopuri – în cuptor ca tavă, sau pe grătar
  • Curățare ușoară – toate componentele pot fi spălate în mașina de spălat vase
  • Rezistent până la 240 °C

Dimensiuni:

Coșuleț

Lung. = 30,5 cm, Lăț. = 23 cm, Înăl. = 5 cm (inclusiv piciorușe)

Greutate: 233 g

Tavă de scurgere:

Lung. = 33 cm, Lăț. = 25 cm, Înăl. = 2 cm

Greutate: 305 g

Ambalajul conține:

  • 1x coșuleț Livington
  • 1x tavă de scurgere Livington

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Maşina de spălat: Da
Material: oțel de carbon

Codul de catalog:

 805216
Distribuie
mediashop

Review-uri

4,5 (30 review-uri)
100 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide