Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Telecomandă Nedis SMART LG(TVRC41LGBK) Telecomandă Nedis SMART LG(TVRC41LGBK)
 Telecomanda SMART este un înlocuitor excelent pentru o telecomandă LG TV pierdută sau deteriorată. Aceasta este preprogramată, gata de utilizare. Este compatibilă cu toate televizoarele marca LG fabricate în 2012 și mai târziu. Dispune de o bază de date largă de coduri, astfel încât va înlocui toate funcțiile telecomenzii originale. În modul de învățare, apăsați butonul pentru a activa semnalul înainte de a copia funcțiile de la alte telecomenzi. Alimentare baterii: 2x AAA/LR03 (nu sunt incluse în ambalaj).
0,0 0
77

Telecomandă Nedis SMART LG(TVRC41LGBK)

Telecomandă Nedis SMART LG(TVRC41LGBK)

76,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 76,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: vineri 29. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 22 Norocei

DescriereTelecomanda SMART este un înlocuitor excelent pentru o telecomandă LG TV pierdută sau deteriorată. Aceasta este preprogramată, gata de utilizare. Este compatibilă cu toate televizoarele marca LG fabricate în 2012 și mai târziu. Dispune de o bază de date largă de coduri, astfel încât va înlocui toate funcțiile telecomenzii originale. În modul de învățare, apăsați butonul pentru a activa semnalul înainte de a copia funcțiile de la alte telecomenzi.

Alimentare baterii: 2x AAA/LR03 (nu sunt incluse în ambalaj).

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru

Codul de catalog:

 805632
Distribuie
nedis

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide