Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Termos din oțel inoxidabil Orion Endless love Dog, 0,4 l Termos din oțel inoxidabil Orion Endless love Dog, 0,4 l
 Acasă, la serviciu și în călătorii, este bine să ai la îndemână un termos la îndemână. Volumul total este de 0,43 l, iar volumul utilizabil este de 0,4 l. Acesta este fabricat din oțel inoxidabil și are o carcasă dublă cu vid pentru a menține băutura din interior caldă sau rece. Când călătoriți sau în vacanță, se va asigura că ceaiul fierbinte nu se răcește pur și simplu și că limonada răcită nu se încălzește instantaneu. Se poate închide cu un capac cu filet. Decorul original cu un câine a fost creat în atelierul Orion. De asemenea, va fi un cadou drăguț nu numai pentru iubitorii acestor personalități animale. Sita introdusă în interior împiedică ca ierburile din ceai, o felie de lămâie sau o bucată de scorțișoară din infuzie să ajungă în cană atunci când se toarnă. După utilizare, este suficient să o spălați în apă caldă și detergent sau să folosiți o perie. O recomandare despre cum să o folosiți eficient: Înainte de umplere, turnați apă caldă în termos pentru băuturi calde și apă rece pentru băuturi reci. În acest fel, recipientul va accepta căldura sau se va răci. După aproximativ 5 minute, turnați apa și umpleți termosul cu băutura. Cu cât este mai mult umplut, cu atât își îndeplinește mai bine funcția. Umplerea maximă este de 90%. Potrivit pentru copii începând cu vârsta de 3 ani, dar reglați temperatura băuturii în funcție de ei. .
0,0 0
72

Termos din oțel inoxidabil Orion Endless love Dog, 0,4 l

Termos din oțel inoxidabil Orion Endless love Dog, 0,4 l

71,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 71,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: joi 23. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 22 Norocei

DescriereAcasă, la serviciu și în călătorii, este bine să ai la îndemână un termos la îndemână. Volumul total este de 0,43 l, iar volumul utilizabil este de 0,4 l. Acesta este fabricat din oțel inoxidabil și are o carcasă dublă cu vid pentru a menține băutura din interior caldă sau rece.

Când călătoriți sau în vacanță, se va asigura că ceaiul fierbinte nu se răcește pur și simplu și că limonada răcită nu se încălzește instantaneu. Se poate închide cu un capac cu filet. Decorul original cu un câine a fost creat în atelierul Orion. De asemenea, va fi un cadou drăguț nu numai pentru iubitorii acestor personalități animale.

Sita introdusă în interior împiedică ca ierburile din ceai, o felie de lămâie sau o bucată de scorțișoară din infuzie să ajungă în cană atunci când se toarnă. După utilizare, este suficient să o spălați în apă caldă și detergent sau să folosiți o perie.

O recomandare despre cum să o folosiți eficient: Înainte de umplere, turnați apă caldă în termos pentru băuturi calde și apă rece pentru băuturi reci. În acest fel, recipientul va accepta căldura sau se va răci. După aproximativ 5 minute, turnați apa și umpleți termosul cu băutura. Cu cât este mai mult umplut, cu atât își îndeplinește mai bine funcția. Umplerea maximă este de 90%. Potrivit pentru copii începând cu vârsta de 3 ani, dar reglați temperatura băuturii în funcție de ei.

.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 6,5 cm
Greutate: 0,23 kg
Înălţime: 22,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + plastic
Vârsta recomandată de la: 3 ani
Volum: 0,4 l

Codul de catalog:

 132448
Distribuie
orion

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide