Tigaie Tescoma TitanPOWER, 26 cm Tigaie Tescoma TitanPOWER, 26 cm
 Tigaia din titan TitanPOWER, marca Tescoma, face față solicitărilor extreme. Tigăile superioare, cu o suprafață non-aderentă cu strat din titan, sunt niște tigăi fiabile pe care vă puteți baza chiar și când le utilizați intensiv zilnic.   Se caracterizează prin rezistență extrem de ridicată, duritate și rezistență la abraziune, printr-o distribuție foarte rapidă și uniformă a căldurii, prin menținerea pe termen lung a temperaturii acumulate și printr-o structură masivă care nu se deformează.   Datorită suprafeței non-aderente mâncărurile nu se vor prinde în tigaia TitanPOWER, se vor prăji uniform, păstrându-și gustul natural și suculența. Puteți prăji sănătos și cu o cantitate minimă de grăsime.   Mânerul confortabil din inox este atașat la tigaie cu nituri metalice masive. Tigăile TitanPOWER nu conțin nicio piesă din plastic, sunt rezistente la căldură și le puteți folosi și pentru coacerea în cuptoare. Materialele utilizate sunt metal de calitate, suprafață din titan extra rezistent și oțel inoxidabil pentru mâner. Suprafața din titan a tigăi este potrivită și pentru palete metalice sau ustensile metalice care nu sunt contondente.   Tigăile TitanPOWER pot fi utilizate pe toate tipurile de aragaze, inclusiv cu inducție și în mașina de spălat vase.   Garanție prelungită de 5 ani.
4,5 1
246

Tigaie Tescoma TitanPOWER, 26 cm

Transport gratuit
Tigaie Tescoma TitanPOWER, 26 cm Tigaie Tescoma TitanPOWER, 26 cm Tigaie Tescoma TitanPOWER, 26 cm

Tigaie Tescoma TitanPOWER, 26 cm

1 review-uri
245,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: miercuri 12. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 52 Norocei

DescriereTigaia din titan TitanPOWER, marca Tescoma, face față solicitărilor extreme. Tigăile superioare, cu o suprafață non-aderentă cu strat din titan, sunt niște tigăi fiabile pe care vă puteți baza chiar și când le utilizați intensiv zilnic.
 
Se caracterizează prin rezistență extrem de ridicată, duritate și rezistență la abraziune, printr-o distribuție foarte rapidă și uniformă a căldurii, prin menținerea pe termen lung a temperaturii acumulate și printr-o structură masivă care nu se deformează.
 
Datorită suprafeței non-aderente mâncărurile nu se vor prinde în tigaia TitanPOWER, se vor prăji uniform, păstrându-și gustul natural și suculența. Puteți prăji sănătos și cu o cantitate minimă de grăsime.
 
Mânerul confortabil din inox este atașat la tigaie cu nituri metalice masive. Tigăile TitanPOWER nu conțin nicio piesă din plastic, sunt rezistente la căldură și le puteți folosi și pentru coacerea în cuptoare. Materialele utilizate sunt metal de calitate, suprafață din titan extra rezistent și oțel inoxidabil pentru mâner. Suprafața din titan a tigăi este potrivită și pentru palete metalice sau ustensile metalice care nu sunt contondente.
 
Tigăile TitanPOWER pot fi utilizate pe toate tipurile de aragaze, inclusiv cu inducție și în mașina de spălat vase.
 
Garanție prelungită de 5 ani.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 26 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Greutate: 1,07 kg
Inducţie: Da
Încălzire în cuptor: Da
Lungime: 46,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: metal
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 118278
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide