Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tirbușon ospătar Tescoma UNO VINO, în 2 timpi Tirbușon ospătar Tescoma UNO VINO, în 2 timpi
 Tirbușonul de ospătar Uno Vino, în doi pași, deschide fiecare sticlă de vin cu ușurință și fără riscul de a sparge dopul. Datorită sistemului în doi pași și a unei spirale suficient de lungi, cu un strat anti-adeziv , deschiderea vinului este rapidă, ușoară și sigură, fără riscul de a sparge dopul. Mulțumită structurii masive și execuției perfecte, este potrivit pentru uz casnic și profesional. Fabricat dinoțel inoxidabil de înaltă calitate și plastic rezistent. A nu se spăla în mașina de spălat vase. Garanție 3 ani.
0,0 0
38

Tirbușon ospătar Tescoma UNO VINO, în 2 timpi

Tirbușon ospătar Tescoma UNO VINO, în 2 timpi

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereTirbușonul de ospătar Uno Vino, în doi pași, deschide fiecare sticlă de vin cu ușurință și fără riscul de a sparge dopul. Datorită sistemului în doi pași și a unei spirale suficient de lungi, cu un strat anti-adeziv , deschiderea vinului este rapidă, ușoară și sigură, fără riscul de a sparge dopul. Mulțumită structurii masive și execuției perfecte, este potrivit pentru uz casnic și profesional. Fabricat dinoțel inoxidabil de înaltă calitate și plastic rezistent. A nu se spăla în mașina de spălat vase. Garanție 3 ani.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Înălţime: 7 cm
Lungime: 13 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + plastic

Codul de catalog:

 114281
Distribuie
tescoma

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide