Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tocător Catler CB 48 Tavolo Tocător Catler CB 48 Tavolo
 Tavolo înseamnă masă în italiană, iar noul tocător CB 48 Tavolo nu arată întâmplător ca o masă mică. Datorită celor patru picioare, veți obține o suprafață de lucru ridicată, care vă va proteja încheietura mâinii atunci când tăiați o cantitate mare de ceapă pentru gulaș, dar mai ales pentru că sub tocător puteți așeza o farfurie și puteți îndepărta confortabil ingredientele feliate sau firimiturile. Lemnul de fag foarte dur, originar din Dolomiți, dă tocătorului duritatea necesară și un aspect luxos. Designul simplu, dar ingenios, provine dintr-un atelier de familie de designeri italieni și va deveni o piesă de artă unică în bucătăria dvs. Suprafața lemnului este tratată cu două straturi dintr-un amestec de uleiuri și ceruri complet naturale, care asigură netezimea suprafeței, resping apa și protejează frumusețea lemnului împotriva petelor, dar și împotriva bacteriilor. Pentru ca tocătorul să vă servească mult timp, curățați-l numai manual sub et de apă și cu o cârpă umedă folosind un detergent fin. La fel ca și cuțitele Catler, nu este compatibil cu mașina de spălat vase. Parametri: fabricat din lemn de fag de înaltă calitate, din Dolomiți design italian original cu spațiu pentru introducerea farfuriei  
0,0 0
378

Tocător Catler CB 48 Tavolo

Reducere
Tocător Catler CB 48 Tavolo Tocător Catler CB 48 Tavolo Tocător Catler CB 48 Tavolo

Tocător Catler CB 48 Tavolo

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereTavolo înseamnă masă în italiană, iar noul tocător CB 48 Tavolo nu arată întâmplător ca o masă mică.
Datorită celor patru picioare, veți obține o suprafață de lucru ridicată, care vă va proteja încheietura mâinii atunci când tăiați o cantitate mare de ceapă pentru gulaș, dar mai ales pentru că sub tocător puteți așeza o farfurie și puteți îndepărta confortabil ingredientele feliate sau firimiturile. Lemnul de fag foarte dur, originar din Dolomiți, dă tocătorului duritatea necesară și un aspect luxos. Designul simplu, dar ingenios, provine dintr-un atelier de familie de designeri italieni și va deveni o piesă de artă unică în bucătăria dvs.
Suprafața lemnului este tratată cu două straturi dintr-un amestec de uleiuri și ceruri complet naturale, care asigură netezimea suprafeței, resping apa și protejează frumusețea lemnului împotriva petelor, dar și împotriva bacteriilor.
Pentru ca tocătorul să vă servească mult timp, curățați-l numai manual sub et de apă și cu o cârpă umedă folosind un detergent fin. La fel ca și cuțitele Catler, nu este compatibil cu mașina de spălat vase.
Parametri:
  • fabricat din lemn de fag de înaltă calitate, din Dolomiți
  • design italian original
  • cu spațiu pentru introducerea farfuriei
 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 30 cm
Culoare: naturală
Înălţime: 6 cm
Lăţime: 39 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: lemn

Codul de catalog:

 117680
Distribuie
catler

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide