Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tocător de bucătărie Salcâm, 44,5 x 18 x 1,9 cm Tocător de bucătărie Salcâm, 44,5 x 18 x 1,9 cm
  Fiecare piesă este originală. Unul dintre principalele avantaje ale acestui tocător frumos, fabricat din lemn de acacia - un arbore tropical cu lemn foarte tare și rezistent. Tocătorul are o lungime de 44 cm, însă fiecare piesă este diferită de cealaltă prin formă și culoare. Are o utilizare versatilă. Îl puteți folosi nu doar pentru tăierea alimentelor, ci și pentru servirea și prezentarea mâncărurilor preparate, la mesele festive în familie și la grătarele în gradină. Alt avantaj constă din faptul că este ușor de întreținut, fiind să îl ștergeți și să îl lăsați să se usuce într-un loc aerisit.
5,0 3
80

Tocător de bucătărie Salcâm, 44,5 x 18 x 1,9 cm

Tocător de bucătărie Salcâm, 44,5 x 18 x 1,9 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Fiecare piesă este originală. Unul dintre principalele avantaje ale acestui tocător frumos, fabricat din lemn de acacia - un arbore tropical cu lemn foarte tare și rezistent. Tocătorul are o lungime de 44 cm, însă fiecare piesă este diferită de cealaltă prin formă și culoare.
Are o utilizare versatilă. Îl puteți folosi nu doar pentru tăierea alimentelor, ci și pentru servirea și prezentarea mâncărurilor preparate, la mesele festive în familie și la grătarele în gradină. Alt avantaj constă din faptul că este ușor de întreținut, fiind să îl ștergeți și să îl lăsați să se usuce într-un loc aerisit.

Parametri şi specificaţii

Culoare: naturală
Înălţime: 1,9 cm
Lăţime: 18 cm
Lungime: 44,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: lemn

Codul de catalog:

 126750
Distribuie

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide