Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Topvet Rattan bețișoare parfumate Santal wood, 100ml Topvet Rattan bețișoare parfumate Santal wood, 100ml
Îmbrăcați-vă casa în parfumul cald de lemn de santal cu difuzorul Green Idea. Aroma bogată, cu acorduri lemnoase, evocă templele indiene învăluite în fumul acestui arbore exotic. Notele sale liniștitoare vă invită să faceți o pauză și să vă relaxați profund. Parfumul balsamic ușor dulceag calmează mintea și evocă un sentiment de siguranță mentală. Un parfum tipic masculin, va fi apreciat de bărbații și femeile care caută pacea interioară și armonia în viață.Batoanele noastre parfumate din rattan sunt unice prin durata de timp în care continuă să miroasă frumos. Ele durează foarte mult timp, ceea ce le face benefice din punct de vedere economic și ecologic. Fiecare își alege durata și intensitatea parfumului pentru a-l face plăcut în funcție de mărimea spațiului în care îl folosiți. Intensitatea parfumului este reglată de numărul de bețișoare de parfum. Vă recomandăm să începeți cu un stick și să adăugați treptat sticks-uri în funcție de efectul dorit pentru a obține rezultatul dorit.Vapori:Lichid și vapori inflamabili. Iritant pentru piele. Poate provoca reacții alergice ale pielii. Provoacă iritații oculare severe. Poate provoca somnolență sau amețeli. Toxic pentru organismele acvatice, cu efecte pe termen lung..
0,0 0
107

Topvet Rattan bețișoare parfumate Santal wood, 100ml

Topvet Rattan bețișoare parfumate Santal wood, 100ml

106,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 106,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: joi 23. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 33 Norocei

DescriereÎmbrăcați-vă casa în parfumul cald de lemn de santal cu difuzorul Green Idea. Aroma bogată, cu acorduri lemnoase, evocă templele indiene învăluite în fumul acestui arbore exotic. Notele sale liniștitoare vă invită să faceți o pauză și să vă relaxați profund. Parfumul balsamic ușor dulceag calmează mintea și evocă un sentiment de siguranță mentală. Un parfum tipic masculin, va fi apreciat de bărbații și femeile care caută pacea interioară și armonia în viață.
Batoanele noastre parfumate din rattan sunt unice prin durata de timp în care continuă să miroasă frumos. Ele durează foarte mult timp, ceea ce le face benefice din punct de vedere economic și ecologic. Fiecare își alege durata și intensitatea parfumului pentru a-l face plăcut în funcție de mărimea spațiului în care îl folosiți. Intensitatea parfumului este reglată de numărul de bețișoare de parfum. Vă recomandăm să începeți cu un stick și să adăugați treptat sticks-uri în funcție de efectul dorit pentru a obține rezultatul dorit.
Vapori:
Lichid și vapori inflamabili. Iritant pentru piele. Poate provoca reacții alergice ale pielii. Provoacă iritații oculare severe. Poate provoca somnolență sau amețeli. Toxic pentru organismele acvatice, cu efecte pe termen lung.
.

Parametri şi specificaţii

Material: sticlă + lemn
Volum: 100 ml

Codul de catalog:

 359080
Distribuie
topvet

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide