Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Formă de tort glisantă Orion din oțel inoxidabil, 30 cm Formă de tort glisantă Orion din oțel  inoxidabil, 30 cm
 Bucătarii vor aprecia forma reglabilă din oțel inoxidabil, fie pentru coacerea prăjiturilor și plăcintelor cu un diametru de 16-30 cm, sau la prepararea prăjiturilor cu mai multe niveluri. Numerele sunt marcate în interior pentru a indica diametrul selectat. Pur și simplu ungeți forma cu ulei și pudrați-o cu făină, puneți-o pe hârtie de copt pe o tavă de copt plată. După coacere, prăjitura poate fi umplută cu cremă mai groasă, fructe, gelatină etc. După ce umplutura s-a răcit și s-a întărit, tăiați cu grijă părțile laterale și scoateți forma prin deschiderea acesteia. Forma păstrează forma dorită datorită unei curele de blocare de pe lateral. După utilizare, poate fi spălată în apă caldă și detergent. Forma poate fi depozitată într-un sertar, unde nu va mai ocupa atât de mult spațiu odată ce este mai mică. .
4,5 12
60

Formă de tort glisantă Orion din oțel inoxidabil, 30 cm

Noutate
Formă de tort glisantă Orion din oțel  inoxidabil, 30 cm Formă de tort glisantă Orion din oțel  inoxidabil, 30 cm Formă de tort glisantă Orion din oțel  inoxidabil, 30 cm Formă de tort glisantă Orion din oțel  inoxidabil, 30 cm Formă de tort glisantă Orion din oțel  inoxidabil, 30 cm

Formă de tort glisantă Orion din oțel inoxidabil, 30 cm

12 review-uri
59,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 59,99 lei
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: vineri 26. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

DescriereBucătarii vor aprecia forma reglabilă din oțel inoxidabil, fie pentru coacerea prăjiturilor și plăcintelor cu un diametru de 16-30 cm, sau la prepararea prăjiturilor cu mai multe niveluri. Numerele sunt marcate în interior pentru a indica diametrul selectat.

Pur și simplu ungeți forma cu ulei și pudrați-o cu făină, puneți-o pe hârtie de copt pe o tavă de copt plată. După coacere, prăjitura poate fi umplută cu cremă mai groasă, fructe, gelatină etc. După ce umplutura s-a răcit și s-a întărit, tăiați cu grijă părțile laterale și scoateți forma prin deschiderea acesteia. Forma păstrează forma dorită datorită unei curele de blocare de pe lateral.

După utilizare, poate fi spălată în apă caldă și detergent. Forma poate fi depozitată într-un sertar, unde nu va mai ocupa atât de mult spațiu odată ce este mai mică.

.

Parametri şi specificaţii

Cuptor cu microunde: Nu
Greutate: 0,56 kg
Înălţime: 14,5 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Nu
Material: inox

Codul de catalog:

 128108
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (12 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide