Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost
 Uscătorul de păr Ionic Infrared Boost Concept VV6030 din seria Elite este potrivit pentru îngrijirea zilnică a părului nu numai acasă, ci și în saloanele de coafură. Are tehnologie cu infraroșu și ionică, un motor BLDC de înaltă performanță cu 2200 W, un cablu cu o lungime foarte mare de 3 m și 5 accesorii interschimbabile. În timpul uscării, puteți alege dintre 3 setări de temperatură și 2 viteze de uscare. Există, de asemenea, o funcție Cool Shot care folosește aer rece pentru a fixa coafura finală. Uscătorul de păr folosește o tehnologie modernă cu lumină infraroșie pentru a accelera întregul proces de uscare a părului. Părul este încălzit din interior, ceea ce împiedică uscarea structurii exterioare. Radiațiile infraroșii pătrund în păr, fixează hidratarea și îl protejează împotriva deteriorării. Rezultatul este un păr regenerat, catifelat, moale și strălucitor. Ionizatorul creează ioni negativi care pătrund în structura firului de păr, unde hidratează și netezesc suprafața părului. Cu o utilizare repetată, ajută la hrănirea adecvată a părului, previne încrețirea și facilitează coafarea și descurcarea. Dispozitivul este potrivit pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul fragil, slăbit și deteriorat în alt mod. Difuzorul este unul dintre accesoriile de bază ale majorității uscătoarelor de păr. Este ideal pentru uscarea părului creț, deoarece dispersează căldura în mod uniform pe cap și nu deteriorează buclele. De asemenea, puteți folosi difuzorul pe părul drept pentru a mări volumul și pentru a-l ondula ușor Accesoriul pieptene este folosit pentru a pieptăna și a ridica părul de la rădăcină. Acest lucru vă permite să obțineți o coafură voluminoasă. Concentratorul vă permite să direcționați aerul cald din uscătorul de păr exact acolo unde aveți nevoie. Este ideal pentru coafarea părului sau pentru uscarea părului cu ajutorul unei perii.  În echipamentul de bază al aparatului VV6030 veți găsi 2 tipuri de concentrator: îngust pentru părul pufos și lat pentru uscarea perfectă a părului drept.
0,0 0
359

Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost

reducere -28%
Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost

Uscător de păr Concept VV6030 ELITE Ionic InfraredBoost

Iniţial: 499,99 lei | Reducere: 140,99 lei 359,00 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 359,00 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: miercuri 05. 04. 2023
Cumpărând obţineţi 36 Norocei

DescriereUscătorul de păr Ionic Infrared Boost Concept VV6030 din seria Elite este potrivit pentru îngrijirea zilnică a părului nu numai acasă, ci și în saloanele de coafură. Are tehnologie cu infraroșu și ionică, un motor BLDC de înaltă performanță cu 2200 W, un cablu cu o lungime foarte mare de 3 m și 5 accesorii interschimbabile.

În timpul uscării, puteți alege dintre 3 setări de temperatură și 2 viteze de uscare. Există, de asemenea, o funcție Cool Shot care folosește aer rece pentru a fixa coafura finală.

Uscătorul de păr folosește o tehnologie modernă cu lumină infraroșie pentru a accelera întregul proces de uscare a părului. Părul este încălzit din interior, ceea ce împiedică uscarea structurii exterioare. Radiațiile infraroșii pătrund în păr, fixează hidratarea și îl protejează împotriva deteriorării. Rezultatul este un păr regenerat, catifelat, moale și strălucitor.

Ionizatorul creează ioni negativi care pătrund în structura firului de păr, unde hidratează și netezesc suprafața părului. Cu o utilizare repetată, ajută la hrănirea adecvată a părului, previne încrețirea și facilitează coafarea și descurcarea.

Dispozitivul este potrivit pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul fragil, slăbit și deteriorat în alt mod. Difuzorul este unul dintre accesoriile de bază ale majorității uscătoarelor de păr. Este ideal pentru uscarea părului creț, deoarece dispersează căldura în mod uniform pe cap și nu deteriorează buclele. De asemenea, puteți folosi difuzorul pe părul drept pentru a mări volumul și pentru a-l ondula ușor

Accesoriul pieptene este folosit pentru a pieptăna și a ridica părul de la rădăcină. Acest lucru vă permite să obțineți o coafură voluminoasă.

Concentratorul vă permite să direcționați aerul cald din uscătorul de păr exact acolo unde aveți nevoie. Este ideal pentru coafarea părului sau pentru uscarea părului cu ajutorul unei perii. 

În echipamentul de bază al aparatului VV6030 veți găsi 2 tipuri de concentrator: îngust pentru părul pufos și lat pentru uscarea perfectă a părului drept.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 27,8 cm
Consum de energie: 2200 W
Culoare: negru
Greutate: 0,5 kg
Înălţime: 9,3 cm
Lăţime: 20,5 cm
Lungime cablu de alimentare: 3 m

Codul de catalog:

 805246
Distribuie
concept

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide