Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Valdinox Aurum Oală pentru sos cu suprafață antiaderentă, 16 cm Valdinox Aurum Oală pentru sos cu suprafață antiaderentă, 16 cm
  Când gătiți, pe lângă abilități și disponibilitate, sunt extrem de importante vasele de calitate în care pregătiți mâncarea. Dacă alegeți corect, vor crea nu numai condiții ideale pentru mesele pregătite, dar vă vor servi și pentru o lungă perioadă de timp. Vasele Valdinox Aurum sunt dedicate tuturor pasionaților de domeniul culinar, care se străduiesc să devină adevărați maeștrii în bucătărie.   Aurum este o gamă a mărcii poloneze de vase moderne Valdinox și se adresează persoanelor, care nu consideră gătitul ca o rutină normală, dar ca o adevărată aventură culinară. Execuția fiabilă, designul modern și tehnologia de producție perfectă le fac aproape perfecte.   Stratul interior ingenios inspirat de piatră este un strat antiaderent, care previne efectiv lipirea și arderea alimentelor. Vasele de gătit Valdinox Aurum sunt fabricate cu tehnologie de forjare, ceea ce le face extrem de rezistente. Mânerul mare și ferm facilitează gătitul în siguranță și transportul mâncărurilor gătite.   Vă recomandăm să folosiți ustensile de bucătărie din lemn sau nailon pentru a evita deteriorarea stratului antiaderent.
4,5 46
72

Valdinox Aurum Oală pentru sos cu suprafață antiaderentă, 16 cm

reducere -10%
Valdinox Aurum Oală pentru sos cu suprafață antiaderentă, 16 cm Valdinox Aurum Oală pentru sos cu suprafață antiaderentă, 16 cm Valdinox Aurum Oală pentru sos cu suprafață antiaderentă, 16 cm Valdinox Aurum Oală pentru sos cu suprafață antiaderentă, 16 cm Valdinox Aurum Oală pentru sos cu suprafață antiaderentă, 16 cm

Valdinox Aurum Oală pentru sos cu suprafață antiaderentă, 16 cm

46 review-uri
Iniţial: 79,99 lei | Reducere: 8,00 lei 71,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 71,99 lei
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: luni 03. 06. 2024
Cumpărând obţineţi 33 Norocei

Descriere

Când gătiți, pe lângă abilități și disponibilitate, sunt extrem de importante vasele de calitate în care pregătiți mâncarea. Dacă alegeți corect, vor crea nu numai condiții ideale pentru mesele pregătite, dar vă vor servi și pentru o lungă perioadă de timp. Vasele Valdinox Aurum sunt dedicate tuturor pasionaților de domeniul culinar, care se străduiesc să devină adevărați maeștrii în bucătărie.
 
Aurum este o gamă a mărcii poloneze de vase moderne Valdinox și se adresează persoanelor, care nu consideră gătitul ca o rutină normală, dar ca o adevărată aventură culinară. Execuția fiabilă, designul modern și tehnologia de producție perfectă le fac aproape perfecte.
 
Stratul interior ingenios inspirat de piatră este un strat antiaderent, care previne efectiv lipirea și arderea alimentelor. Vasele de gătit Valdinox Aurum sunt fabricate cu tehnologie de forjare, ceea ce le face extrem de rezistente. Mânerul mare și ferm facilitează gătitul în siguranță și transportul mâncărurilor gătite.
 
Vă recomandăm să folosiți ustensile de bucătărie din lemn sau nailon pentru a evita deteriorarea stratului antiaderent.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 7,5 cm
Lăţime: 16 cm
Lungime: 16 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: aluminiu
Vitroceramică: Da
Volum: 1,1 l

Codul de catalog:

 119881
Distribuie
valdinox

Review-uri

4,5 (46 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide