Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Valdinox Skandic Oală cu capac, 20 cm Valdinox Skandic Oală cu capac, 20 cm
  Vă place să gătiți și să experimentați în bucătărie? Veți avea nevoie de vase perfecte pentru asta. Din pasiune pentru gătit a fost creată această serie de tigăi din colecția Valdinox Skandic. Datorită vaselor atemporale Valdinox, gătitul va fi și mai distractiv. Descoperiți gustul și aroma uimitoare ale preparatelor pregătite și încântați papilele gustative ale oaspeților.   Vasele de gătit Valdinox Skandic sunt fabricate cu ajutorul tehnologiei de forjare (tehnologie avansată pentru modelarea aluminiului la temperaturi foarte ridicate folosind o presiune puternică), făcându-le extrem de durabile și rezistente la daune mecanice. Valdinox Skandic este un acronim pentru execuția de înaltă calitate și un design neobișnuit caracterizat printr-o culoare albă, neobișnuită pentru vase de gătit, care la prima vedere trezește interes și curiozitate.   Vasele au pereți groși, datorită cărora se încălzesc rapid și rețin căldura mult timp, asigurând o distribuție uniformă a căldurii, care previne deformarea bazei. Suprafața vaselor este acoperită cu un finisaj elvețian antiaderent de înaltă calitate, certificat ILAG Basic, care este rezistent la deteriorări și extrem de ușor de curățat.   Vasele sunt echipate cu mânere moi, care nu se încălzesc, ceea ce vă protejează mâinile de arsuri. Aspectul mânerelor, care amintește de lemnul exotic, în combinație cu suprafețele exterioare albe ale vaselor, conferă un efect extraordinar.   Vă recomandăm să folosiți ustensile de bucătărie din lemn sau nailon pentru a evita deteriorarea suprafeței antiaderente.
4,5 7
93

Valdinox Skandic Oală cu capac, 20 cm

Reducere
Valdinox Skandic Oală cu capac, 20 cm Valdinox Skandic Oală cu capac, 20 cm Valdinox Skandic Oală cu capac, 20 cm

Valdinox Skandic Oală cu capac, 20 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Vă place să gătiți și să experimentați în bucătărie? Veți avea nevoie de vase perfecte pentru asta. Din pasiune pentru gătit a fost creată această serie de tigăi din colecția Valdinox Skandic. Datorită vaselor atemporale Valdinox, gătitul va fi și mai distractiv. Descoperiți gustul și aroma uimitoare ale preparatelor pregătite și încântați papilele gustative ale oaspeților.
 
Vasele de gătit Valdinox Skandic sunt fabricate cu ajutorul tehnologiei de forjare (tehnologie avansată pentru modelarea aluminiului la temperaturi foarte ridicate folosind o presiune puternică), făcându-le extrem de durabile și rezistente la daune mecanice. Valdinox Skandic este un acronim pentru execuția de înaltă calitate și un design neobișnuit caracterizat printr-o culoare albă, neobișnuită pentru vase de gătit, care la prima vedere trezește interes și curiozitate.
 
Vasele au pereți groși, datorită cărora se încălzesc rapid și rețin căldura mult timp, asigurând o distribuție uniformă a căldurii, care previne deformarea bazei. Suprafața vaselor este acoperită cu un finisaj elvețian antiaderent de înaltă calitate, certificat ILAG Basic, care este rezistent la deteriorări și extrem de ușor de curățat.
 
Vasele sunt echipate cu mânere moi, care nu se încălzesc, ceea ce vă protejează mâinile de arsuri. Aspectul mânerelor, care amintește de lemnul exotic, în combinație cu suprafețele exterioare albe ale vaselor, conferă un efect extraordinar.
 
Vă recomandăm să folosiți ustensile de bucătărie din lemn sau nailon pentru a evita deteriorarea suprafeței antiaderente.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 20 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 10 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: aluminiu + sticlă
Vitroceramică: Da
Volum: 2,4 l

Codul de catalog:

 119877
Distribuie
valdinox

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide