Valdinox Ultraplus Oală pentru sos, inox, 16 cm Valdinox Ultraplus Oală pentru sos, inox, 16 cm
 Oalele din oțel inoxidabil sunt cele mai des alese vase de bucătărie. Sunt durabile, rezistente, inofensive pentru sănătate și în același timp universale. Brandul Valdinox a decis să creeze o colecție de oale moderne cu design deosebit din oțel inoxidabil de înaltă calitate 18/8.   Cratița și oalele Valdinox Ultra Plus sunt o combinație de funcționalitate și aspect atractiv. Este un produs care impresionează prin design și caracter practic. Cratița Valdinox Ultra Plus se remarcă printr-o durabilitate ridicată și rezistență la zgârieturi, ceea ce face din ea un produs care vă va servi mulți ani. Baza rezistentă, acutermică cu 5 straturi susține distribuția uniformă a căldurii.   Are un mâner din oțel nituit care asigură stabilitate și o prindere sigură. Completată cu capac de sticlă cu orificiu pentru eliberarea aburului. Scală de măsurare practică la interior. Cratița Valdinox Ultra Plus este lustruită la exterior și satinată la interior.  
4,0 2
85

Valdinox Ultraplus Oală pentru sos, inox, 16 cm

Valdinox Ultraplus Oală pentru sos, inox, 16 cm

2 review-uri
84,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: joi 20. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 25 Norocei

DescriereOalele din oțel inoxidabil sunt cele mai des alese vase de bucătărie. Sunt durabile, rezistente, inofensive pentru sănătate și în același timp universale. Brandul Valdinox a decis să creeze o colecție de oale moderne cu design deosebit din oțel inoxidabil de înaltă calitate 18/8.
 
Cratița și oalele Valdinox Ultra Plus sunt o combinație de funcționalitate și aspect atractiv. Este un produs care impresionează prin design și caracter practic. Cratița Valdinox Ultra Plus se remarcă printr-o durabilitate ridicată și rezistență la zgârieturi, ceea ce face din ea un produs care vă va servi mulți ani. Baza rezistentă, acutermică cu 5 straturi susține distribuția uniformă a căldurii.
 
Are un mâner din oțel nituit care asigură stabilitate și o prindere sigură. Completată cu capac de sticlă cu orificiu pentru eliberarea aburului. Scală de măsurare practică la interior. Cratița Valdinox Ultra Plus este lustruită la exterior și satinată la interior.
 

Parametri şi specificaţii

Diametru: 16 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Greutate: 0,76 kg
Inducţie: Da
Înălţime: 8,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox + sticlă
Vitroceramică: Da
Volum: 1,25 l

Codul de catalog:

 119893
Distribuie
valdinox

Review-uri

4,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide