Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Veioză de masă Idaho, neagră Veioză de masă Idaho, neagră
 Aveți nevoie de o lampă nouă pentru noptiera? Achiziționați una cu design minimalist și simplu. Cele patru picioare de lemn, care sunt unite în formă de cruce în partea de jos, formează o bază suficient de stabilă, astfel încât lampa să nu se răstoarne ușor.   Becul nu este inclus în pachet. Lungimea cablului de alimentare este de 1,5 m.
4,0 2
62

Veioză de masă Idaho, neagră

Veioză de masă Idaho, neagră

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAveți nevoie de o lampă nouă pentru noptiera? Achiziționați una cu design minimalist și simplu. Cele patru picioare de lemn, care sunt unite în formă de cruce în partea de jos, formează o bază suficient de stabilă, astfel încât lampa să nu se răstoarne ușor.
 
Becul nu este inclus în pachet. Lungimea cablului de alimentare este de 1,5 m.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 15,5 cm
Culoare: negru
Înălţime: 35 cm
Lăţime: 16 cm

Codul de catalog:

 684501
Distribuie

Review-uri

4,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide