Veioză de masă Rabalux 4166 Dominic, albă Veioză de masă Rabalux 4166 Dominic, albă
 Veioza Dominic decorează interiorul, oferind în același timp lumina necesară. Este o decorațiune dar și un accesoriu practic atunci când citiți cartea preferată. Materialul plastic utilizat garantează o durată de utilizare lungă și rezistență ridicată.   Pentru forma finală a acestui corp de iluminat, proiectanții au ales un design simplu modern cu dulie pentru sursă de lumină LED. Alegeți sursele de lumină pentru acest corp de iluminat în funcție de consumul maxim de 4,5 W. Valoare gradului de protecție IP20 recomandă utilizarea numai în spații interioare și uscate. Lampa include un variator cu comutator tactil.
2,5 2
132

Veioză de masă Rabalux 4166 Dominic, albă

Veioză de masă Rabalux 4166 Dominic, albă

2 review-uri
131,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: Ultima bucată din stoc
La dumneavoastră: luni 24. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 27 Norocei

DescriereVeioza Dominic decorează interiorul, oferind în același timp lumina necesară. Este o decorațiune dar și un accesoriu practic atunci când citiți cartea preferată. Materialul plastic utilizat garantează o durată de utilizare lungă și rezistență ridicată.
 
Pentru forma finală a acestui corp de iluminat, proiectanții au ales un design simplu modern cu dulie pentru sursă de lumină LED. Alegeți sursele de lumină pentru acest corp de iluminat în funcție de consumul maxim de 4,5 W. Valoare gradului de protecție IP20 recomandă utilizarea numai în spații interioare și uscate. Lampa include un variator cu comutator tactil.

Parametri şi specificaţii

Consum de energie: 4,5 W
Culoare: alb
Înălţime: 52 cm
Lăţime: 32 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 595288
Distribuie
rabalux

Review-uri

2,5 (2 review-uri)
50 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide