Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Veioză Rabalux 3088 Monty, negru Veioză Rabalux 3088 Monty, negru
  Veioza Monty, care reprezintă stilul industrial, este recomandată în special pentru dormitor sau birou. Întregul ansamblu este realizat din metal de culoare neagră și este pus în valoare de o tijă îndoită pentru a forma un cerc în partea de jos, care asigură un suport solid pentru acest corp de iluminat. Abajurul negru are o formă piramidală care se extinde în jos.   Corpul de iluminat Monty poate fi utilizat cu un bec de până la 40 W. Tipul de soclu este E14. Dacă amplasați corpul de iluminat în dormitor, vă recomandăm un bec cu lumină albă caldă. În birou, puteți utiliza o sursă de lumină care emite lumină albă naturală. Acest model se livrează fără sursă de lumină.
0,0 0
160

Veioză Rabalux 3088 Monty, negru

reducere -37%
Veioză Rabalux 3088 Monty, negru Veioză Rabalux 3088 Monty, negru Veioză Rabalux 3088 Monty, negru Veioză Rabalux 3088 Monty, negru

Veioză Rabalux 3088 Monty, negru

Iniţial: 253,99 lei | Reducere: 94,00 lei 159,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 159,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 03. 2024
Cumpărând obţineţi 38 Norocei

Descriere

Veioza Monty, care reprezintă stilul industrial, este recomandată în special pentru dormitor sau birou. Întregul ansamblu este realizat din metal de culoare neagră și este pus în valoare de o tijă îndoită pentru a forma un cerc în partea de jos, care asigură un suport solid pentru acest corp de iluminat. Abajurul negru are o formă piramidală care se extinde în jos.
 
Corpul de iluminat Monty poate fi utilizat cu un bec de până la 40 W. Tipul de soclu este E14. Dacă amplasați corpul de iluminat în dormitor, vă recomandăm un bec cu lumină albă caldă. În birou, puteți utiliza o sursă de lumină care emite lumină albă naturală. Acest model se livrează fără sursă de lumină.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Culoare: negru
Dulie: E14
Înălţime: 34,5 cm
Lăţime: 27 cm
Lungime cablu de alimentare: 1,6 m
Material: metal

Codul de catalog:

 697244
Distribuie
rabalux

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide