Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Veioză Rabalux 8072 Marvel Veioză Rabalux 8072 Marvel
  Veioza Marvel este caracterizată printr-un design frumos şi prin funcţionalitate, materialele utilizate fiind metalul şi sticla tiffany. Veţi obţine un accesoriu interesant pentru casa dvs.    La alegerea sursei de lumină este suficient să se cunoască tipul de soclu, E14. Sursele de lumină ale aceste veioze pot avea o putere maximă de 40 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate. Lampa include şi un întrerupător de cablu..   Pentru ca iluminatul din casa dvs. să fie perfect combinat, vă recomandăm să vă uitaţi şi o lampă de podea din aceeaşi colecţie.
4,5 3
451

Veioză Rabalux 8072 Marvel

Veioză Rabalux 8072 Marvel

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Veioza Marvel este caracterizată printr-un design frumos şi prin funcţionalitate, materialele utilizate fiind metalul şi sticla tiffany. Veţi obţine un accesoriu interesant pentru casa dvs. 
 
La alegerea sursei de lumină este suficient să se cunoască tipul de soclu, E14. Sursele de lumină ale aceste veioze pot avea o putere maximă de 40 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate. Lampa include şi un întrerupător de cablu..
 
Pentru ca iluminatul din casa dvs. să fie perfect combinat, vă recomandăm să vă uitaţi şi o lampă de podea din aceeaşi colecţie.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Consum de energie: 40 W
Culoare: auriu
Diametru: 20 cm
Dulie: E14
Înălţime: 36,5 cm
Material: metal + sticlă

Codul de catalog:

 677993
Distribuie
rabalux

Review-uri

4,5 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide