Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Veselă Cattara Tripple, set 3 buc. Veselă Cattara Tripple, set 3 buc.
 Căutați un set de vase ușoare și de calitate pe care să le puteți lua în călătorii și la camping? Acesta este format din tigaie, cratiță, ceainic și capac. Toate vasele sunt prevăzute cu un suport pliabil, terminat cu un mâner din plastic pentru o manipulare ușoară. Piesele individuale ale setului se pot împacheta una în cealaltă, economisind astfel mult spațiu. În plus, setul vine cu o plasă perforată.   Parametri tehnici:   dimensiuni tigaie - 18 x 4 cm. dimensiuni cratiță - 17 x 9 cm. dimensiuni ceainic - 15 x 7,5 cm. diametru capac - 17 cm
4,5 8
160

Veselă Cattara Tripple, set 3 buc.

reducere -17%
Veselă Cattara Tripple, set 3 buc. Veselă Cattara Tripple, set 3 buc. Veselă Cattara Tripple, set 3 buc. Veselă Cattara Tripple, set 3 buc. Veselă Cattara Tripple, set 3 buc. Veselă Cattara Tripple, set 3 buc. Veselă Cattara Tripple, set 3 buc. Veselă Cattara Tripple, set 3 buc. Veselă Cattara Tripple, set 3 buc.

Veselă Cattara Tripple, set 3 buc.

8 review-uri
Iniţial: 191,99 lei | Reducere: 32,00 lei 159,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 159,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: miercuri 29. 03. 2023
Cumpărând obţineţi 36 Norocei

DescriereCăutați un set de vase ușoare și de calitate pe care să le puteți lua în călătorii și la camping? Acesta este format din tigaie, cratiță, ceainic și capac. Toate vasele sunt prevăzute cu un suport pliabil, terminat cu un mâner din plastic pentru o manipulare ușoară. Piesele individuale ale setului se pot împacheta una în cealaltă, economisind astfel mult spațiu. În plus, setul vine cu o plasă perforată.
 
Parametri tehnici:
 
  • dimensiuni tigaie - 18 x 4 cm.
  • dimensiuni cratiță - 17 x 9 cm.
  • dimensiuni ceainic - 15 x 7,5 cm.
  • diametru capac - 17 cm

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 13 cm
Greutate: 0,67 kg
Înălţime: 18,5 cm
Material: aluminiu
Număr de piese într-un set: 3 buc.

Codul de catalog:

 684623
Distribuie
cattara

Review-uri

4,5 (8 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide