Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Wenko Dispozitiv îndepărtarea vârfului de ou Wenko Dispozitiv îndepărtarea vârfului de ou
Vă plac ouăle fierte la mic dejun? Apoi veți aprecia acest dispozitiv care va fi un ajutor de nelipsit. La tăierea oului cu un cuțit pot rămâne cochilii pe ou, cu acest dispozitiv veți tăia ușor vâfrul de ou fiert, simplu și fără resturi.Pur și simplu așezati dispozitivul pe ou, trageți în sus și gata. Vârful de ou va fi îndepărtat. Manopera de calitate va permite o funcționalitate perfectă a podusului. Compatibil cu mașina de spălat vase.  Produs de calitate de la marca germană Wenko.
1,0 1
62

Wenko Dispozitiv îndepărtarea vârfului de ou

Wenko Dispozitiv îndepărtarea vârfului de ou

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereVă plac ouăle fierte la mic dejun? Apoi veți aprecia acest dispozitiv care va fi un ajutor de nelipsit. La tăierea oului cu un cuțit pot rămâne cochilii pe ou, cu acest dispozitiv veți tăia ușor vâfrul de ou fiert, simplu și fără resturi.
 
Pur și simplu așezati dispozitivul pe ou, trageți în sus și gata. Vârful de ou va fi îndepărtat. Manopera de calitate va permite o funcționalitate perfectă a podusului. Compatibil cu mașina de spălat vase.  Produs de calitate de la marca germană Wenko.

Parametri şi specificaţii

Lăţime: 4,1 cm
Lungime: 13,8 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox

Codul de catalog:

 126274
Distribuie
wenko

Review-uri

1,0 (1 review-uri)
0 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide