Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
4Home Faţă de pernă Bulină verde, 50 x 70 cm 4Home Faţă de pernă Bulină verde, 50 x 70 cm
 Culorile verzi vesele şi bulinele populare vor aduce o eleganţă retro şi originalitate în fiecare interior. Bulinele sunt din nou la modă şi cu ele dormitorul dvs. va deveni într-adevăr modern. Feţele de pernă sunt pe o parte verzi cu buline albe şi pe cealaltă parte albe cu buline verzi. Bumbacul 100% natural este foarte plăcut la atingere şi asigură un maxim de confort în timpul somnului.
4,0 135
40

4Home Faţă de pernă Bulină verde, 50 x 70 cm

4Home Faţă de pernă Bulină verde, 50 x 70 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCulorile verzi vesele şi bulinele populare vor aduce o eleganţă retro şi originalitate în fiecare interior. Bulinele sunt din nou la modă şi cu ele dormitorul dvs. va deveni într-adevăr modern. Feţele de pernă sunt pe o parte verzi cu buline albe şi pe cealaltă parte albe cu buline verzi. Bumbacul 100% natural este foarte plăcut la atingere şi asigură un maxim de confort în timpul somnului.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Dimensiuni pernă: 50 x 70 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac
Mărime: 50 x 70 cm
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 205865
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (135 review-uri)
98 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide