Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
4Home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc. 4Home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc.
 Un accesoriu elegant pentru toți iubitorii de cafea sau ceai. Savurați băutura preferată cu fiecare înghițitură. Paharele au perete dublu și design bine lucrat în fiecare detaliu. În plus pot fi folosite nu numai pentru cafea sau ceai, dar puteți servi în ele și alte băuturi calde sau reci – depinde de alegerea Dvs. Paharele Hot&Cool vor fi accesorii unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a mesei de sărbătoare, pot fi și un cadou potrivit pentru cei dragi. Paharele termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale. Avantaje: menține temperatura ideală a băuturi mult timp la folosirea cu băutura caldă nu vă ardeți băutura rece nu se încălzește și gheața se topește încet paharele nu se brumează rezistență la temperaturi înalte și joase rezistență la zgârieturi și crăpături Caracteristici: suflate manual perete dublu rezistență mărită la deteriorare mecanică proprietăți termoizolante total transparente
4,5 709
52

4Home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc.

reducere -37%
4Home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc. 4Home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc. 4Home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc. 4Home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc. 4Home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc. 4Home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc. 4Home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc. 4Home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc. 4Home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 23 clienţi

4Home Pahare termo Elegante Hot&Cool 360 ml, 2 buc.

709 review-uri
Iniţial: 81,99 lei | Reducere: 30,00 lei 51,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 46,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: luni 09. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 21 Norocei

Descriere

Un accesoriu elegant pentru toți iubitorii de cafea sau ceai. Savurați băutura preferată cu fiecare înghițitură. Paharele au perete dublu și design bine lucrat în fiecare detaliu. În plus pot fi folosite nu numai pentru cafea sau ceai, dar puteți servi în ele și alte băuturi calde sau reci – depinde de alegerea Dvs. Paharele Hot&Cool vor fi accesorii unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a mesei de sărbătoare, pot fi și un cadou potrivit pentru cei dragi.

Paharele termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale.

Avantaje:

 • menține temperatura ideală a băuturi mult timp
 • la folosirea cu băutura caldă nu vă ardeți
 • băutura rece nu se încălzește și gheața se topește încet
 • paharele nu se brumează
 • rezistență la temperaturi înalte și joase
 • rezistență la zgârieturi și crăpături

Caracteristici:

 • suflate manual
 • perete dublu
 • rezistență mărită la deteriorare mecanică
 • proprietăți termoizolante
 • total transparente

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 12 cm
Înălţime: 8,5 cm
Lăţime: 14,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 360 ml

Codul de catalog:

 108767
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (709 review-uri)
98 % clienţii recomandă
36 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide