Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aparat de curățat încălțăminte Clatronic SPM 3753 Aparat de curățat încălțăminte Clatronic SPM 3753
  Aparat universal de curățare a încălțămintei pentru îngrijirea eficientă / ceruirea / lustruirea tuturor tipurilor de încălțăminte. Este dotată cu 2 perii moi de curățare pentru lustruirea pantofilor de culoare deschisă și închisă. Aceste perii sunt detașabile pentru o curățare ușoară. Carcasa din metal de înaltă calitate este acoperită cu lac. Motorul are o putere superioară, iar funcționarea sa este foarte silențioasă. Aparatul este ușor și confortabil de manevrat cu piciorul. Partea inferioară a mașinii de curățat este prevăzută cu un covoraș detașabil pentru colectarea murdăriei. Picioarele cauciucate asigură menținerea mașinii la locul ei în timpul utilizării. Viteza de rotație a periilor este de 1.500 rpm. Alimentarea cu energie electrică este de 230 V, 50 Hz, iar puterea este de 90 W.
5,0 2
532

Aparat de curățat încălțăminte Clatronic SPM 3753

Aparat de curățat încălțăminte Clatronic SPM 3753

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aparat universal de curățare a încălțămintei pentru îngrijirea eficientă / ceruirea / lustruirea tuturor tipurilor de încălțăminte. Este dotată cu 2 perii moi de curățare pentru lustruirea pantofilor de culoare deschisă și închisă. Aceste perii sunt detașabile pentru o curățare ușoară.

Carcasa din metal de înaltă calitate este acoperită cu lac. Motorul are o putere superioară, iar funcționarea sa este foarte silențioasă. Aparatul este ușor și confortabil de manevrat cu piciorul. Partea inferioară a mașinii de curățat este prevăzută cu un covoraș detașabil pentru colectarea murdăriei. Picioarele cauciucate asigură menținerea mașinii la locul ei în timpul utilizării. Viteza de rotație a periilor este de 1.500 rpm. Alimentarea cu energie electrică este de 230 V, 50 Hz, iar puterea este de 90 W.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 22 cm
Consum de energie: 90 W
Culoare: gri
Înălţime: 25,5 cm
Lăţime: 27 cm
Material: inox + plastic

Codul de catalog:

 121631
Distribuie
clatronic

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide