Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aparat de scos sâmburi de cireșe Orion Aparat de scos sâmburi de cireșe Orion
Când vine timpul ca cireșele să se coacă, acestea trebuie prelucrate rapid. Înghețați, conservați sau coaceți plăcinte, chifle sau o minunată prăjitură de cireșe. Fructele rămân întregi și intacte, lucru pe care îl veți aprecia atunci când preparați salate, înghețate și altele. Aparatul de scos sâmburi de cireșe desface cu ușurință cireșele. Pur și simplu turnați fructele în recipientul mare de sus, și utilizați sistemul cu arc din mâner pentru a împinge sâmburii în recipient. Fructele scurse cad apoi din aparat în orice recipient pregătit. Se fixează pe masă sau pe blatul din bucătărie cu ajutorul unei ventuze, trebuie doar să rotiți maneta pe partea cealaltă. Banda de cauciuc de înlocuire este inclusă.
3,5 22
62

Aparat de scos sâmburi de cireșe Orion

Aparat de scos sâmburi de cireșe Orion

22 review-uri
61,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 61,99 lei
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 18 Norocei

DescriereCând vine timpul ca cireșele să se coacă, acestea trebuie prelucrate rapid. Înghețați, conservați sau coaceți plăcinte, chifle sau o minunată prăjitură de cireșe. Fructele rămân întregi și intacte, lucru pe care îl veți aprecia atunci când preparați salate, înghețate și altele.
 
Aparatul de scos sâmburi de cireșe desface cu ușurință cireșele. Pur și simplu turnați fructele în recipientul mare de sus, și utilizați sistemul cu arc din mâner pentru a împinge sâmburii în recipient. Fructele scurse cad apoi din aparat în orice recipient pregătit.
 
Se fixează pe masă sau pe blatul din bucătărie cu ajutorul unei ventuze, trebuie doar să rotiți maneta pe partea cealaltă. Banda de cauciuc de înlocuire este inclusă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Greutate: 0,3 kg
Înălţime: 27 cm
Lăţime: 12 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 104946
Distribuie
orion

Review-uri

3,5 (22 review-uri)
86 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide