Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aroma-lampă ceramică Inimă, gri Aroma-lampă ceramică Inimă, gri
 Vă place să ardeţi ceruri parfumate? Cumpăraţi-vă această aroma-lampă frumoasă şi simplă, care va ieşi în evidenţă pe masa festivă sau pe o etajeră. În plus, prin orificiul sub formă de inimă se va vedea flacăra lumânării, ceea ce va face ca atmosfera de Crăciun să fie şi mai fermecătoare.
5,0 1
19

Aroma-lampă ceramică Inimă, gri

Aroma-lampă ceramică Inimă, gri

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereVă place să ardeţi ceruri parfumate? Cumpăraţi-vă această aroma-lampă frumoasă şi simplă, care va ieşi în evidenţă pe masa festivă sau pe o etajeră. În plus, prin orificiul sub formă de inimă se va vedea flacăra lumânării, ceea ce va face ca atmosfera de Crăciun să fie şi mai fermecătoare.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Diametru: 9,7 cm
Înălţime: 11 cm
Material: ceramică

Codul de catalog:

 682029
Distribuie

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide