Berlinger Haus Cană termică Rosegold Metallic Line, 500 ml Berlinger Haus Cană termică Rosegold Metallic Line, 500 ml
 În cana termică Berlinger Haus, băutura va rămâne fierbinte mult timp. O veți aprecia nu numai atunci când călătoriți, dar și la serviciu sau în clipele de relaxare. La prima vedere, va fascina prin designul său modern și culoarea frumoasă. Din cană se bea confortabil.   Cana practică cu un volum de 500 ml este realizată din oțel inoxidabil de calitate superioară, mecanismul de deschidere fiind realizat din plastic de calitate. În interior are o inserție din oțel inoxidabil, datorită căreia cana este foarte rezistentă și nu se sparge. Deschiderea neintenționată și neașteptată este împiedicată de un mecanism de siguranță.   Această cană termică va menține cafeaua sau ceaiul cald pentru o lungă perioadă de timp și va deveni în curând ajutorul preferat și indispensabil.
4,5 6
66

Berlinger Haus Cană termică Rosegold Metallic Line, 500 ml

Berlinger Haus Cană termică Rosegold Metallic Line, 500 ml

6 review-uri
65,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: marți 27. 04. 2021  
Cumpărând obţineţi 14 Norocei

DescriereÎn cana termică Berlinger Haus, băutura va rămâne fierbinte mult timp. O veți aprecia nu numai atunci când călătoriți, dar și la serviciu sau în clipele de relaxare. La prima vedere, va fascina prin designul său modern și culoarea frumoasă. Din cană se bea confortabil.
 
Cana practică cu un volum de 500 ml este realizată din oțel inoxidabil de calitate superioară, mecanismul de deschidere fiind realizat din plastic de calitate. În interior are o inserție din oțel inoxidabil, datorită căreia cana este foarte rezistentă și nu se sparge. Deschiderea neintenționată și neașteptată este împiedicată de un mecanism de siguranță.
 
Această cană termică va menține cafeaua sau ceaiul cald pentru o lungă perioadă de timp și va deveni în curând ajutorul preferat și indispensabil.

Culoare: arămiu
Material: inox + plastic
Volum: 500 ml
 119030
Distribuie
berlingerhaus

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide