Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Biberon Twistshake Anti-Colic330 ml, roz Biberon Twistshake Anti-Colic330 ml, roz
  Biberonul Anti-Colic marca Twistshake este prevăzut cu sistem unic Twistflow, care reduce în mod activ riscul de colici. Gâtul sticlei este larg, permite o curățare confortabilă și simplă. Forma sticlei cu prindere confortabilă pentru copii și adulți. Tetina special concepută de marca Twistshake de o mărime potrivită este fabricată din material testat din silicon și dispune de o supapă pentru un flux lin, în așa fel ca copilul să înghite cât mai puțin aer atunci când bea. Este rotundă și moale și bineînțeles nu conține BPA, BPS nici BPF. Caracteristici: plastic PP, tetină de mărime L din silicon cu supapă de aer (fără conținut BPA) sita de amestecare va dizolva toate bucățele gâtul sticlei foarte larg: permite o întreținere și umplere ușoară design ergonomic: prindere confortabilă pentru părinți și copil sistemul TwistFlow marca Twistshake previne crearea colicilor cu ajutorul supapei de aer și sitei de amestecare
0,0 0
62

Biberon Twistshake Anti-Colic330 ml, roz

Biberon Twistshake Anti-Colic330 ml, roz

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Biberonul Anti-Colic marca Twistshake este prevăzut cu sistem unic Twistflow, care reduce în mod activ riscul de colici. Gâtul sticlei este larg, permite o curățare confortabilă și simplă. Forma sticlei cu prindere confortabilă pentru copii și adulți.

Tetina special concepută de marca Twistshake de o mărime potrivită este fabricată din material testat din silicon și dispune de o supapă pentru un flux lin, în așa fel ca copilul să înghite cât mai puțin aer atunci când bea. Este rotundă și moale și bineînțeles nu conține BPA, BPS nici BPF.

Caracteristici:

  • plastic PP, tetină de mărime L din silicon cu supapă de aer (fără conținut BPA)
  • sita de amestecare va dizolva toate bucățele
  • gâtul sticlei foarte larg: permite o întreținere și umplere ușoară
  • design ergonomic: prindere confortabilă pentru părinți și copil
  • sistemul TwistFlow marca Twistshake previne crearea colicilor cu ajutorul supapei de aer și sitei de amestecare

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Cuptor cu microunde: Da
Maşina de spălat: Da
Material: plastic + silicon
Volum: 330 ml

Codul de catalog:

 124141
Distribuie
twistshake

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide