Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Butoi ceramic Altom Bacy, 5 l Butoi ceramic Altom Bacy, 5 l
 Vasul de murături își va găsi o mulțime de aplicații în bucătăria dvs. Poate fi folosit la prepararea alimentelor murate, cum ar fi varza, castraveţii, crenvurştii, peştii, brânzeturile şi alte bunătăţuri murate în ulei sau în marinadă de oţet. Vasul este fabricat din ceramica glazurată la cald, care nu permite pătrunderea luminii și păstrează în interior o temperatură constantă, astfel încât alimentele să aibă cele mai bune condiții pentru maturare și pentru obținerea gustului corespunzător. Vasul are o formă cilindrică. În partea de sus este o toartă ceramică. Vasul este completat de un capac ceramic cu mâner. 
4,5 7
180

Butoi ceramic Altom Bacy, 5 l

reducere -10%
Butoi ceramic Altom Bacy, 5 l Butoi ceramic Altom Bacy, 5 l Butoi ceramic Altom Bacy, 5 l
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Butoi ceramic Altom Bacy, 5 l

7 review-uri
Iniţial: 199,99 lei | Reducere: 20,00 lei 179,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 179,99 lei
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: miercuri 13. 12. 2023
Cumpărând obţineţi 48 Norocei

DescriereVasul de murături își va găsi o mulțime de aplicații în bucătăria dvs. Poate fi folosit la prepararea alimentelor murate, cum ar fi varza, castraveţii, crenvurştii, peştii, brânzeturile şi alte bunătăţuri murate în ulei sau în marinadă de oţet.
Vasul este fabricat din ceramica glazurată la cald, care nu permite pătrunderea luminii și păstrează în interior o temperatură constantă, astfel încât alimentele să aibă cele mai bune condiții pentru maturare și pentru obținerea gustului corespunzător. Vasul are o formă cilindrică. În partea de sus este o toartă ceramică. Vasul este completat de un capac ceramic cu mâner. 

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Cuptor cu microunde: Da
Înălţime: 27 cm
Lăţime: 19 cm
Maşina de spălat: Da
Material: ceramică
Volum: 5 l

Codul de catalog:

 127134
Distribuie
altom

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide