Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Butter Kings Tablou pe pânză Mint Stripes Butter Kings Tablou pe pânză Mint Stripes
 Achiziţionează un tablou care nu te va plictisi niciodată! Acesta vă va aduce zâmbetul pe faţă şi vă va da o energie pozitivă pentru întreaga zi. . Pictură pe pânză, întinsă pe o ramă de lemn cu dungi alb-albastre. Tabloul va deveni o parte integrantă a decorării interiorului locuinţei dvs. Butter Kings este o marcă Cehă originală, care vă aduce decoraţiuni de interior pline de culoare, poze vesele şi câteva motive mai delicate. Butter Kings îşi propune să lumineze şi să înveselească locuinţele obişnuite cu decoraţiuni neobişnuite şi cu siguranţă reuşeşte.
0,0 0
88

Butter Kings Tablou pe pânză Mint Stripes

Butter Kings Tablou pe pânză Mint Stripes

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAchiziţionează un tablou care nu te va plictisi niciodată! Acesta vă va aduce zâmbetul pe faţă şi vă va da o energie pozitivă pentru întreaga zi. . Pictură pe pânză, întinsă pe o ramă de lemn cu dungi alb-albastre. Tabloul va deveni o parte integrantă a decorării interiorului locuinţei dvs.

Butter Kings este o marcă Cehă originală, care vă aduce decoraţiuni de interior pline de culoare, poze vesele şi câteva motive mai delicate. Butter Kings îşi propune să lumineze şi să înveselească locuinţele obişnuite cu decoraţiuni neobişnuite şi cu siguranţă reuşeşte.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Înălţime: 28 cm
Lăţime: 28 cm
Material: 100% poliester

Codul de catalog:

 209098
Distribuie
butterkings

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide