Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană termică SIGG Neso 0,4 l, alb Cană termică SIGG Neso 0,4 l, alb
 O cafea de casă la pachet, din propriul espressor sau de la Starbucks? De ce nu?   A sunat ceasul paharelor de unică folosință, cele refolosibile sunt la modă. Sunt mult mai ecologice pentru că nu produc inutil deșeuri. Această cană de voiaj SIGG este o cană termică fabricată din doi pereți de oțel inoxidabil - cafeaua rămâne caldă mai mult timp și în același timp suprafața exterioară este rece, deci nu există riscul de opărire.   Cana termică este un companion ideal pentru toți cei cărora le place să se delecteze în călători cu băuturi calde sau reci, în stilul „to go” - pentru ceai, cafea bună, apă sau suc cu gheață. Cana este perfect etanșă. Capacul se controlează confortabil cu o mână și este echipat cu un dispozitiv de siguranță practic, care previne scurgerea neintenționată a conținutului.
0,0 0
106

Cană termică SIGG Neso 0,4 l, alb

Reducere
Cană termică SIGG Neso 0,4 l, alb

Cană termică SIGG Neso 0,4 l, alb

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO cafea de casă la pachet, din propriul espressor sau de la Starbucks? De ce nu?
 
A sunat ceasul paharelor de unică folosință, cele refolosibile sunt la modă. Sunt mult mai ecologice pentru că nu produc inutil deșeuri. Această cană de voiaj SIGG este o cană termică fabricată din doi pereți de oțel inoxidabil - cafeaua rămâne caldă mai mult timp și în același timp suprafața exterioară este rece, deci nu există riscul de opărire.
 
Cana termică este un companion ideal pentru toți cei cărora le place să se delecteze în călători cu băuturi calde sau reci, în stilul „to go” - pentru ceai, cafea bună, apă sau suc cu gheață. Cana este perfect etanșă. Capacul se controlează confortabil cu o mână și este echipat cu un dispozitiv de siguranță practic, care previne scurgerea neintenționată a conținutului.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 7,9 cm
Înălţime: 20 cm
Material: inox + plastic
Volum: 0,4 l

Codul de catalog:

 122054
Distribuie
sigg

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide