Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Caserolă Orion Grey cu capac dozator, 1,25 l Caserolă Orion Grey cu capac dozator, 1,25 l
O caserolă de plastic cu capac dozator glisant, care va fi potrivit pentru depozitarea alimentelor cum ar fi paste, făină, leguminoase sau orez. Are un volum de 1,25 l.Pe o parte are marcată o scară de măsurare la fiecare 250 ml, datorită cărei veți avea o imagine de ansamblu a cantității alimentelor depozitate.Are o nuanță de fumuriu, cu toate că este transparentă, veți avea informația despre produsele depozitate. Este fabicată din plastic PP și TPE rezistent de la -10 °C până la +95 °C. Cu capacul deschis poate fi folosită în cuptorul cu microunde, poate fi depozitată în congelator sau spălată în mașina de spălat vase.
4,0 4
17

Caserolă Orion Grey cu capac dozator, 1,25 l

Caserolă Orion Grey cu capac dozator, 1,25 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO caserolă de plastic cu capac dozator glisant, care va fi potrivit pentru depozitarea alimentelor cum ar fi paste, făină, leguminoase sau orez. Are un volum de 1,25 l.
 
Pe o parte are marcată o scară de măsurare la fiecare 250 ml, datorită cărei veți avea o imagine de ansamblu a cantității alimentelor depozitate.
 
Are o nuanță de fumuriu, cu toate că este transparentă, veți avea informația despre produsele depozitate. Este fabicată din plastic PP și TPE rezistent de la -10 °C până la +95 °C. Cu capacul deschis poate fi folosită în cuptorul cu microunde, poate fi depozitată în congelator sau spălată în mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 19,5 cm
Culoare: gri
Cuptor cu microunde: Da
Greutate: 0,15 kg
Înălţime: 13,5 cm
Lăţime: 9,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Volum: 1,25 l

Codul de catalog:

 125130
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide