Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cattara Lanternă frontală LED 80 lm, neagră Cattara Lanternă frontală LED 80 lm, neagră
 O lanternă frontală standard rezistentă la apă, care are ca sursă de lumină o diodă albă de înaltă luminozitate și două diode roșii cu un flux luminos de 80 lm. Lanterna frontală are mai multe funcții, și anume lumina normală, lumina slabă, iluminarea cu diode roșii și diode roșii cu aprindere intermitentă. Alimentarea este soluționată de trei baterii AAA și durează 6 ore în modul normal, 12 ore pentru lumină slabă și până la 48 de ore în timpul iluminării cu LED-uri roșii. În plus, lanterna frontală are un grad de protecție IP44, deci este rezistentă la apa stropitoare.
4,0 16
15

Cattara Lanternă frontală LED 80 lm, neagră

Cattara Lanternă frontală LED 80 lm, neagră

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO lanternă frontală standard rezistentă la apă, care are ca sursă de lumină o diodă albă de înaltă luminozitate și două diode roșii cu un flux luminos de 80 lm.

Lanterna frontală are mai multe funcții, și anume lumina normală, lumina slabă, iluminarea cu diode roșii și diode roșii cu aprindere intermitentă.

Alimentarea este soluționată de trei baterii AAA și durează 6 ore în modul normal, 12 ore pentru lumină slabă și până la 48 de ore în timpul iluminării cu LED-uri roșii.

În plus, lanterna frontală are un grad de protecție IP44, deci este rezistentă la apa stropitoare.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 4,3 cm
Culoare: negru
Lăţime: 5,5 cm
Material: Plastic
Putere: 1 W

Codul de catalog:

 680291
Distribuie
cattara

Review-uri

4,0 (16 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide