Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cattara Pernă autogonflabilă Twin albastru, 42 x 28 x 12 cm Cattara Pernă autogonflabilă Twin albastru, 42 x 28 x 12 cm
 Această pernă va deveni  un accesoriu confortabil și plăcut la camping, mai ales când dormiți într-un sac de dormit. Perna poate fi de asemenea folosită ca o pernă de ședere confortabilă și izolatoare. Când ventilul gonflabil este deschis, nucleul de spumă este umplut cu aer, datorită expansiunii, perna obține forma sa normală. Dacă doriți să pliați perna, procedeul este  identic ca și în cazul altor accesorii gonflabile, adică prin presiune eliminați aerul rămas. Dimensiuni în pachet sunt 30 x 11 cm. 
4,0 30
46

Cattara Pernă autogonflabilă Twin albastru, 42 x 28 x 12 cm

reducere -18%
Cattara Pernă autogonflabilă Twin albastru, 42 x 28 x 12 cm Cattara Pernă autogonflabilă Twin albastru, 42 x 28 x 12 cm Cattara Pernă autogonflabilă Twin albastru, 42 x 28 x 12 cm Cattara Pernă autogonflabilă Twin albastru, 42 x 28 x 12 cm

Cattara Pernă autogonflabilă Twin albastru, 42 x 28 x 12 cm

30 review-uri
Iniţial: 55,99 lei | Reducere: 10,00 lei 45,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 45,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 10 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 11 Norocei

DescriereAceastă pernă va deveni  un accesoriu confortabil și plăcut la camping, mai ales când dormiți într-un sac de dormit. Perna poate fi de asemenea folosită ca o pernă de ședere confortabilă și izolatoare.

Când ventilul gonflabil este deschis, nucleul de spumă este umplut cu aer, datorită expansiunii, perna obține forma sa normală. Dacă doriți să pliați perna, procedeul este  identic ca și în cazul altor accesorii gonflabile, adică prin presiune eliminați aerul rămas.

Dimensiuni în pachet sunt 30 x 11 cm.Parametri şi specificaţii

Adâncime: 28 cm
Culoare: albastru
Greutate: 0,29 kg
Înălţime: 12 cm
Lăţime: 42 cm

Codul de catalog:

 681153
Distribuie
cattara

Review-uri

4,0 (30 review-uri)
90 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide