Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cearșaf de pat din satin Kvalitex colecția Luxuryalb, 120 x 200 cm + 15 cm Cearșaf de pat din satin Kvalitex colecția Luxuryalb, 120 x 200 cm + 15 cm
 Cearșaf de pat din satin face parte din COLECȚIA LUXURY. Este confecționat din material de bumbac și datorită acestuia este cald și foarte plăcut la atingere. Cearșaful din bumbac satinat are o strălucire subtilă și are un aspect foarte luxos. Tesatura din care este confecționat cearșaful este realizată cu o țesătură satinată și datorită acestei țesături, are o rezistență ridicată. Țesătura satinată are o densitate mare a firelor, de până la două ori mai mare decât cea a țesăturilor de pânză convenționale folosite pentru lenjeria de pat. Cearșafurile satinate sunt realizate ca o foaie extensibilă cu elastic cusut în tunel în jurul perimetrului cearșafului. Această tehnologie de coasere a cearșafurilor este potrivită și pentru o manipulare ușoară și pentru stabilitatea cearșafului pe pat. Un alt avantaj al acestei cusături este înlocuirea ușoară a elasticului în caz de rupere. Vă recomandăm să spălați cearșaful înainte de prima utilizare. Nu vă recomandăm să uscați cearșaful în uscător, dar dacă totuși doriți să folosiți uscătorul, vă rugăm să alegeți un program mai lung cu o temperatură de uscare mai mică. Cearșaful din bumbac satinat este ușor de călcat, astfel încât nu se încrețește ca un cearșaf tradițional din bumbac simplu. Pentru o călcare ușoară, vă recomandăm să călcați cearșaful ușor umed. Potrivit pentru saltele cu o înălțime maximă de 15 cm. .
0,0 0
107

Cearșaf de pat din satin Kvalitex colecția Luxuryalb, 120 x 200 cm + 15 cm

reducere -16%
Cearșaf de pat din satin Kvalitex colecția Luxuryalb, 120 x 200 cm + 15 cm Cearșaf de pat din satin Kvalitex colecția Luxuryalb, 120 x 200 cm + 15 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Cearșaf de pat din satin Kvalitex colecția Luxuryalb, 120 x 200 cm + 15 cm

Iniţial: 127,99 lei | Reducere: 21,00 lei 106,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 106,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 33 Norocei

DescriereCearșaf de pat din satin face parte din COLECȚIA LUXURY. Este confecționat din material de bumbac și datorită acestuia este cald și foarte plăcut la atingere. Cearșaful din bumbac satinat are o strălucire subtilă și are un aspect foarte luxos.

Tesatura din care este confecționat cearșaful este realizată cu o țesătură satinată și datorită acestei țesături, are o rezistență ridicată. Țesătura satinată are o densitate mare a firelor, de până la două ori mai mare decât cea a țesăturilor de pânză convenționale folosite pentru lenjeria de pat.

Cearșafurile satinate sunt realizate ca o foaie extensibilă cu elastic cusut în tunel în jurul perimetrului cearșafului. Această tehnologie de coasere a cearșafurilor este potrivită și pentru o manipulare ușoară și pentru stabilitatea cearșafului pe pat. Un alt avantaj al acestei cusături este înlocuirea ușoară a elasticului în caz de rupere.

Vă recomandăm să spălați cearșaful înainte de prima utilizare. Nu vă recomandăm să uscați cearșaful în uscător, dar dacă totuși doriți să folosiți uscătorul, vă rugăm să alegeți un program mai lung cu o temperatură de uscare mai mică. Cearșaful din bumbac satinat este ușor de călcat, astfel încât nu se încrețește ca un cearșaf tradițional din bumbac simplu. Pentru o călcare ușoară, vă recomandăm să călcați cearșaful ușor umed.

Potrivit pentru saltele cu o înălțime maximă de 15 cm.

.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni: 120 x 200 cm
Greutate: 145 g/m2
Material: 100% bumbac satinat
Mărime: 120 x 200 cm
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 238386
Distribuie
kvalitex

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide