Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas de masă AMS 1204 Westminster, 23 cm Ceas de masă AMS 1204 Westminster, 23 cm
 Acest ceas de masă elegant, cu capac din sticlă, redă melodia Westminster 4/4. Va face mai deosebită camera de zi a dvs. și se va încadra perfect chiar și în interiorul unui birou. Cadranul se îmbină frumos cu designul elegant al ceasului. Biluțele se rotesc în timpul funcționării ceasului. Diametrul cadranului este de 8 cm.   Ceasul are un mecanism silențios pe cuarț. Garanție prelungită de 3 ani!   Ceasurile de perete, de masă și de podea AMS sunt o combinație de eleganță și calitate germană precisă. Ceasurile detaliat concepute AMS sunt fabricate de mai bine de 100 de ani în Schwarzwalde, Germania. Ceasurile germane AMS sunt niște ceasuri cu valoare constantă.  
0,0 0
999

Ceas de masă AMS 1204 Westminster, 23 cm

Transport gratuit
Ceas de masă AMS 1204 Westminster, 23 cm

Ceas de masă AMS 1204 Westminster, 23 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest ceas de masă elegant, cu capac din sticlă, redă melodia Westminster 4/4. Va face mai deosebită camera de zi a dvs. și se va încadra perfect chiar și în interiorul unui birou. Cadranul se îmbină frumos cu designul elegant al ceasului. Biluțele se rotesc în timpul funcționării ceasului. Diametrul cadranului este de 8 cm.
 
Ceasul are un mecanism silențios pe cuarț. Garanție prelungită de 3 ani!
 
Ceasurile de perete, de masă și de podea AMS sunt o combinație de eleganță și calitate germană precisă. Ceasurile detaliat concepute AMS sunt fabricate de mai bine de 100 de ani în Schwarzwalde, Germania. Ceasurile germane AMS sunt niște ceasuri cu valoare constantă.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: auriu
Diametru: 15 cm
Înălţime: 23 cm
Material: metal + sticlă

Codul de catalog:

 695447
Distribuie
ams

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide