Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceașcă jumbo din porțelan Altom Mystery, 350 ml Ceașcă jumbo din porțelan Altom Mystery, 350 ml
  Vesela cu tematică de Crăciun va face mai plăcute întâlnirile cu familia și prietenii la masa de Ajun. Mystery este o colecție de porțelan de Crăciun de la Altom Design, învăluită în mister și presărată cu praf de aur. Verdele bogat combinat cu elementele aurii conferă articolelor de masă din porțelan un caracter elegant și unic. Colecția este realizată din porțelan de înaltă calitate, cu o culoare crem deschis.
4,5 12
30

Ceașcă jumbo din porțelan Altom Mystery, 350 ml

Reducere
Ceașcă jumbo din porțelan Altom Mystery, 350 ml Ceașcă jumbo din porțelan Altom Mystery, 350 ml Ceașcă jumbo din porțelan Altom Mystery, 350 ml

Ceașcă jumbo din porțelan Altom Mystery, 350 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Vesela cu tematică de Crăciun va face mai plăcute întâlnirile cu familia și prietenii la masa de Ajun.

Mystery este o colecție de porțelan de Crăciun de la Altom Design, învăluită în mister și presărată cu praf de aur. Verdele bogat combinat cu elementele aurii conferă articolelor de masă din porțelan un caracter elegant și unic. Colecția este realizată din porțelan de înaltă calitate, cu o culoare crem deschis.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Diametru: 10,5 cm
Înălţime: 9,2 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: porțelan
Volum: 350 ml

Codul de catalog:

 132237
Distribuie
altom

Review-uri

4,5 (12 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide