Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cerc pentru Pilates MAMBA, negru Cerc pentru Pilates MAMBA, negru
Cercul de gimnastică Pilates, cu două mânere, este un ajutor simplu și eficient pentru Pilates sau yoga. Permite antrenarea tuturor grupelor de mușchi principale de pe brațe, membre inferioare și mușchii pieptului. Cercul rigid, dar flexibil, învelit în plastic moale care rezistă la solicitări, este prevăzut cu două mânere moi pe ambele părți. Prin comprimarea împotriva rezistenței, puteți antrena mușchii umerilor, brațelor, pieptului, sistemul de stabilizare internă și mușchii membrelor inferioare. Comprimați cercul împotriva rezistenței sale și astfel tonifiați mușchii. Mânerele stabile și cu formă anatomică permit o prindere fermă a cercului între membrele inferioare și superioare.
4,0 2
46

Cerc pentru Pilates MAMBA, negru

Cerc pentru Pilates MAMBA, negru

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cercul de gimnastică Pilates, cu două mânere, este un ajutor simplu și eficient pentru Pilates sau yoga. Permite antrenarea tuturor grupelor de mușchi principale de pe brațe, membre inferioare și mușchii pieptului. Cercul rigid, dar flexibil, învelit în plastic moale care rezistă la solicitări, este prevăzut cu două mânere moi pe ambele părți.

Prin comprimarea împotriva rezistenței, puteți antrena mușchii umerilor, brațelor, pieptului, sistemul de stabilizare internă și mușchii membrelor inferioare. Comprimați cercul împotriva rezistenței sale și astfel tonifiați mușchii. Mânerele stabile și cu formă anatomică permit o prindere fermă a cercului între membrele inferioare și superioare.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 35 cm
Material: plastic + silicon

Codul de catalog:

 358181

Fişiere ataşate:

Distribuie

Review-uri

4,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide