Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Compactor Cutie pentru depozitare în vid Compact Express, 20 x 30 x 50 cm Compactor Cutie pentru depozitare în vid Compact Express, 20 x 30 x 50 cm
  Economisiți până la 75% din spațiu în garderobă. Cutia mare de depozitare în vid de la Compactor vă protejează hainele și, în același timp, economisește într-un mod inteligent spațiu. După aspirarea aerului, hainele depozitate în acest fel vor ocupa doar 25% din spațiul inițial. Sacul de compresie este transparent, astfel încât să puteți vedea imediat ce ați depozitat în el. Hainele se depozitează împăturite - la fel cum le-ați pune în dulap. Îmbrăcămintea de sezon depozitată în acest fel este protejată de molii și alte influențe externe nefavorabile. În plus ocupă doar 25% din spațiul inițial. Hainele depozitate vor sta în ele ca în bumbac. Toți sacii de depozitare în vid Compactor Compact Express sunt refolosibili. Materialul utilizat este solid și flexibil în același timp. Îmbrăcămintea poate fi depozitată în locuri nepotrivite, cum ar fi pe sol sau într-o pivniță umedă. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți cel mai potrivit model din gama noastră.   Utilizare: Îmbrăcămintea se introduce în acest model din lateral. Recomandăm să fie spălată și împăturită. Apoi închideți-l cu fermoarul de plastic și aspirați aerul cu aspiratorul. Datorită unei extensii speciale, sacii în vid și cutiile Compactor sunt compatibil cu majoritatea modelelor de aspiratoare. Un mare avantaj este și posibilitatea de a crea vid doar prin expulzarea manuală a aerului. Acest lucru este util, de exemplu, atunci când călătoriți.
4,0 16
48

Compactor Cutie pentru depozitare în vid Compact Express, 20 x 30 x 50 cm

Compactor Cutie pentru depozitare în vid Compact Express, 20 x 30 x 50 cm

16 review-uri
47,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 47,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

Descriere

Economisiți până la 75% din spațiu în garderobă. Cutia mare de depozitare în vid de la Compactor vă protejează hainele și, în același timp, economisește într-un mod inteligent spațiu. După aspirarea aerului, hainele depozitate în acest fel vor ocupa doar 25% din spațiul inițial. Sacul de compresie este transparent, astfel încât să puteți vedea imediat ce ați depozitat în el. Hainele se depozitează împăturite - la fel cum le-ați pune în dulap. Îmbrăcămintea de sezon depozitată în acest fel este protejată de molii și alte influențe externe nefavorabile. În plus ocupă doar 25% din spațiul inițial. Hainele depozitate vor sta în ele ca în bumbac. Toți sacii de depozitare în vid Compactor Compact Express sunt refolosibili. Materialul utilizat este solid și flexibil în același timp. Îmbrăcămintea poate fi depozitată în locuri nepotrivite, cum ar fi pe sol sau într-o pivniță umedă. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți cel mai potrivit model din gama noastră.
 

Utilizare:

Îmbrăcămintea se introduce în acest model din lateral. Recomandăm să fie spălată și împăturită. Apoi închideți-l cu fermoarul de plastic și aspirați aerul cu aspiratorul. Datorită unei extensii speciale, sacii în vid și cutiile Compactor sunt compatibil cu majoritatea modelelor de aspiratoare. Un mare avantaj este și posibilitatea de a crea vid doar prin expulzarea manuală a aerului. Acest lucru este util, de exemplu, atunci când călătoriți.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 20 cm
Culoare: transparent
Înălţime: 50 cm
Lăţime: 30 cm
Material: 100% polipropilenă

Codul de catalog:

 118597
Distribuie
compactor

Review-uri

4,0 (16 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide